Elena Udrea sustine ca Mazare vorbeste singur cu ea

Miercuri, 06 August 2008, ora 14:12
3005 citiri
Elena Udrea sustine ca Mazare vorbeste singur cu ea

Dupa ce Don Juanul de Constanta, Radu Mazare, s-a laudat ca vorbeste des cu Elena Udrea si ca o apreciaza, secretarul executiv al PD-L a negat, pe blogul sau, orice fel de relatie cu edilul din sud-est.

"Referitor la declaratia lui Radu Mazare despre mine, desi initial nu am dorit sa fac niciun fel de comentariu pentru ca nu tin sa adaug la o galagie artficial creata in cazul Constanta, fata de felul in care ea a fost preluata si interpretata, ma vad obligata sa precizez: nu am avut si nu am, nici des nici rar, nicun fel de discutii cu domnul Mazare, cu care m-am intalnit o singura data, la aniversarea unui amic comun, in urma cu mai bine de un an.

Respect votul pe care l-au dat constantenii si singurul lucru pe care il doresc la Constanta este ca toti oamenii din PDL sa puna partidul mai presus de interesele PSD", spune Elena Udrea.

Radu Mazare a intervenit, marti, in miezul scandalului ce ii are in centru pe Elena Udrea si pe pedelistii din Constanta, nemultumiti de cum fostul consilier prezidential a facut curatenie in organizatie.

Dupa ce razvratitii din filiala au fost exclusi cu acuzatia ca ar fi "oamenii lui Mazare", acesta a iesit sa spuna public ca "discuta des" cu Elena Udrea, pe care de altfel o apreciaza.

"As putea spune ca discut des cu doamna Udrea, ma cunosc cu ea, ne-au facut cunostinta niste prieteni buni din Bucuresti, o apreciez, ea reprezinta noul val in politica, noua generatie care ar trebui sa se schimbe in partid", a precizat Mazare, confirmand practic acuzele exclusilor din filiala locala a PDL potrivit carora Elena Udrea ar fi o apropiata a lui Mazare, si nu ei.

Ca argument pentru relatia apropiata pe care ar avea-o, primarul PSD a tutuit-o chiar pe Elena Udrea, laudand inclusiv modul in care a gestionat situatia la Constanta. "Ce imi place la Elena? Faptul ca este un politician bataios, restul nu prea e stilul meu si genul meu. Si ce daca umbla in minijup? Si eu umblu in pantaloni scurti, uite, se poate face treaba si in pantaloni scurti si minijup", a spus Mazare.

La fel de frumos a vorbit primarul PSD si despre liderul interimar al PDL Constanta, Ion Popescu, pus de Elena Udrea in fruntea organizatiei, cu toate ca la inceputul scandalului a dorit sa se delimiteze de tensiunile dintre democrat-liberali. Precizarile lui Mazare au venit la o zi dupa ce fostul lider al PDL Constanta, Stelian Dutu, aflat la un pas de excludere, a sustinut la Antena 2 ca "Radu Mazare are sange in instalatie si daca va fi intrebat va recunoaste ca discuta des cu Elena Udrea".

Inundatii, balerini, Nastase si Mitrea

"Sa trecem la lucruri serioase", este titul blogului de miercuri al Elenei Udrea, in care acuza atentia pe care presa a acordat-o balerinilor sai si nu adevaratului scop al prezentei sale la inundatii. Mai mult, tara arde (se inunda) si baba se piaptana ( baba fiind presa): vorbim de balerini, spune Udrea, cand se intampla lucruri serioase in tara.

"Citeam deunazi un editorial in care se remarca tehnica de manipulare a opiniei publice prin mutarea atentiei de la lucrurile importante la cele mondene, subiecte usoare si barfe. Sunt de acord ca de vreo 4 ani, aceasta tehnica s-a tot exersat, astazi ajungandu-se la excelenta. Vorbim despre balerini in timp ce peste cateva zile Parlamentul Romaniei se intruneste, in sfarsit, in sesiune extraordinara pentru a decide daca Miron Mitrea si Adrian Nastase sunt si ei cetateni romani, supusi acelorasi legi ca noi toti ceilalti, ori se situeaza deasupra lor.

In loc sa se analizeze acest moment care poate deveni borna ce marcheaza inceputul depolitizarii justitiei in Romania, se comenteaza febril subiecte spumoase, care nu fac decat sa ascunda adevaratele probleme ale societatii.

Nici nu vom remarca faptul ca sedinta Parlamentului a trecut, ca parlamentarii nu au venit ori au gasit motive sa nu ia o decizie, ori ca s-au opus functionarii justitiei si in cazurile unora dintre ei. Momentul va fi repede depasit, in timp ce presa, mare parte a ei, va umple pagini si va varsa rauri de tus incercand sa afle pentru noi, ce culoare trebuie sa aibe pantofii la inundatii".

"De aceea, propun ca pana pe 11 august sa reluam istoriile problemelor pe care justitia le-a intampinat sau le-a creat in cazurile importante de politicieni ori oameni de afaceri, istorii pe care le-am cam uitat Sa analizam ca simpli cetateni ce isi doresc un stat de drept din Romania si astfel sa ii atentionam pe parlamentari, pe 322, ca suntem cu ochii pe ei", mai scrie Udrea pe blog.

Mazăre a contestat decizia instanței de a-i refuza eliberarea condiționată. Peste câte luni poate reveni cu o nouă cerere
Mazăre a contestat decizia instanței de a-i refuza eliberarea condiționată. Peste câte luni poate reveni cu o nouă cerere
Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a contestat decizia Judecătoriei Sectorului 4 de respingere a liberării condiţionate. În cazul în care această hotărâre nu se va schimba la...
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
#Elena Udrea, #Radu Mazare, #bataioasa, #Constantan balerini , #stiri Elena Udrea