Elena Udrea s-a mascat in vrajitoare la Revelionul prezentat de Dan Negru. Ea este judecata in mai multe dosare de coruptie

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 18:10
10816 citiri
Elena Udrea s-a mascat in vrajitoare la Revelionul prezentat de Dan Negru. Ea este judecata in mai multe dosare de coruptie
Elena Udrea mascata in vrajitoare, de Revelion FOTO Captura video Antena 1

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, a fost mascata in vrajitoare la Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru pe postul de televiziune Antena 1.

Momentulul Elenei Udrea s-a intins pe circa 20 de minute, in programul din noaptea dintre ani, aproape de miezul noptii, noteaza Pagina de Media.

Elena Udrea este acuzata de trafic de influenta si spalare a banilor, pe vremea cand era ministru. In acest dosar, Elena Udrea este acuzata ca a cerut 5 milioane de dolari - din care a primit 3,8 milioane - de la afaceristul Bogdan Buzaianu, pentru ca in schimb sa intervina pentru mentinerea contractului intre Hidrolectrica si firma acestuia.

Printre persoanele care au participat se numara Selly - Andrei Selaru, care a fost costumat in extraterestru. Au mai fost mascati Cosmin Contra, antrenorul Nationalei (Grinch), Dorel Visan, Maia Morgenstern (Putin) si Maria Dragomiroiu.

Cel de-al 21-lea program de Revelion prezentat de Dan Negru, difuzat in intervalul orar 22:02 - 02:00, a obtinut in acest an o audienta de peste patru ori mai mare fata de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din intreaga tara si de aproape trei ori mai mare fata de urmatorul clasat, Romania TV.

Decizie definitiva: Magistratii constata legalitatea rechizitorului din cazul Hidroelectrica, in care sunt judecati Elena Udrea si Dan Andronic. Procesul poate incepe

Dan Negru, de 21 de ani liderul emisiunilor de Revelion: 3,6 milioane de romani l-au urmarit in noaptea dintre ani

#Elena Udrea, #Revelion, #Dan Negru, #masca, #vrajitoare, #trafic de influenta, #spalare de bani , #stiri Elena Udrea
Comentarii
Poza Nasty
Nasty
rank 5
Hoata nu putea aparea decat la televiziunea unui alt hot: Voiculescu
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Cind cei de sekuristul arata multe din furturile si matraplazicurile