Iubitul Elenei Udrea: M-as bucura sa castige campania pentru prezidentiale, iar eu sa devin premier

Miercuri, 25 Iulie 2018, ora 22:41
6464 citiri
Iubitul Elenei Udrea: M-as bucura sa castige campania pentru prezidentiale, iar eu sa devin premier
Foto: Facebook Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus ca i-ar placea ca fostul ministru al Turismului sa castige, intr-o zi, alegerile prezidentiale si ca el se vede in pozitia de premier. Acesta a mai spus ca spera ca vara viitoare sa organizeze nunta celor doi, insa nu in Costa Rica, ci in Romania.

"Vorbim zilnic la telefon si in ciuda distantei mari, planuim lucruri impreuna. O data la o luna, o luna si un pic, merg eu la ea cam cate zece zile. (...) Varsta este un impediment pentru cei care aleg sa-si traiasca viata dupa ce spun altii. (...) Nu e o diferenta de varsta atat de mare, doar 10-11 ani diferenta intre noi, eu ma consider un om matur care are ce invata de la o femeie ca Elena, pentru ca are experienta de viata destul de mare. Ne sprijinim unul pe celalalt", a declarat logodnicul Elenei Udrea, la Antena1.

In ceea ce priveste nunta celor doi, Adrian Alexandrov a subliniat ca mai intai atentia este canalizata asupra botezului fetitei lor, dupa care, vara viitoare, urmeaza nunta.

"Momentan ne focusam pe nasterea fetitei urmand sa vedem unde vom face botezul si speram ca vara viitoare, cand sa fie si Elena in forma, sa planuim nunta. Sper sa se intample acestea in Romania. Nasterea, sincer, nu cred ca se va intampla in Romania. Sunt sanse mari sa nasca fetita in Costa Rica. Va avea dubla cetatenie, costaricana si romana. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel", a mai spus iubitul fostului ministru al Turismului.

De asemenea, acesta a mai precizat ca si-ar dori ca Udrea sa candideze la prezidentiale si chiar sa castige alegerile.

"Ne dorim sa ramanem in Romania, atat eu, cat si Elena, numai ca ea trebuie sa-si rezolve problemele. Vedem cum o va face. (...) Mi-as dori si poate la un moment dat voi face pasul catre scena politica. La cat de bine o cunosc pe Elena, ce-si propune sa faca, reuseste. Daca va dori sa reintre pe scena politica are sustinerea mea. (...) M-as bucura sa reuseasca si sa ajunga la prezidentiale si sa castige cursa in campania pentru prezidentiale. (...) Prim-ministru (i-ar placea sa devina, n.r.), pentru ca as avea Guvernul la dispozitie, in sensul in care m-as implica in tot ce tine de organizarea Romaniei", a mai spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este data in urmarire internationala dupa ce instanta suprema a condamnat-o la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute. In prima faza, Elena Udrea a fost data in urmarire nationala dupa ce s-a sustras executarii pedepsei din dosarul gala Bute. In prezent, Elena Udrea se afla in Costa Rica.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adrian Alexandrov Udrea presedinte, #iubit Elena Udrea , #stiri Elena Udrea