Ziare.com

Presa de azi: Opt motive pentru care Udrea ar putea deveni premier

de Irina Ursu
Joi, 27 Mai 2010, ora 07:31

   

Presa de azi: Opt motive pentru care Udrea ar putea deveni premier
Adoptarea scrisorii catre FMI de catre Guvern va aduce cu sine greva generala, greve de solidaritate, proteste, pichete, mitinguri, lanturi umane, motiune de cenzura, adica unul dintre cele mai triste scenarii de care a avut parte Romania pana in prezent.

Guvernul a aprobat miercuri scrisoarea de intentie convenita cu FMI, iar asta inseamna ca indemnizatiile acordate mamelor scad cu 15%, dar bursele de studii nu sunt afectate. Statul mai spune ca noile taxe afecteaza mai ales persoanele fizice si salveaza 10.000 de bugetari.

Adevarul: Guvernul a aprobat scrisoarea de intentie convenita cu FMI

Guvernul a adoptat miercuri scrisoarea de intentie convenita cu Fondul Monetar International, care contine masurile de austeritate pentru diminuarea cheltuielilor, cum ar fi reducerea pensiilor si salariilor in sectorul bugetar, scrie Adevarul in editia de joi.

Documentul va fi transmis Fondului Monetar International, pentru a fi aprobat in board-ul institutiei la finele lunii iunie.
In acest interval, Guvernul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului pentru doua proiecte de lege, dintre care unul va contine masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, iar al doilea proiect va reglementa recalcularea pensiilor conform principiului contributivitatii si reevaluarea pensiilor de invaliditate.

Proiectele de lege vor fi transmise Parlamentului dupa avizul CES.

Premierul Emil Boc a declarat miercuri, la finalul sedintei de coalitie, ca Guvernul a decis ca masurile de austeritate sa nu afecteze salariul minim pe economie de 600 de lei, pensia sociala minima de 350 de lei si venitul minim garantat. Mihai Seitan, ministrul Muncii, a spus despre greva generala ca urmeaza sa iti continuie rolul.
"Este pacat ca sindicatele incearca sa forteze niste masuri care puteau fi luate in alt sens. Greva urmeaza sa isi continuie rolul. O sa fie blocaje economice din cauza asta in perioada respectiva", a precizat acesta.

Romania Libera: Planul lui Boc, concesii minime

Flancat de liderul UNPR, Gabriel Oprea, si de cel al UDMR, Bela Marko, premierul Emil Boc a anuntat ca Guvernul renunta la a taia cu 25% salariul minim pe economie de 600 lei, pensia minima de 350 lei si venitul minim garantat. Nu vor fi micsorate nici alocatiile pentru copii (42 lei pe luna), ajutoarele pentru persoanele cu handicap (variaza in functie de gradul de handicap). Indemnizatiile pentru mame vor fi reduse cu 15%, dar nu vor fi mai mici de 600 lei, scrie Romania Libera in editia de joi.

In ciuda calendarului foarte strans de aplicare, in sirul masurilor Guvernului persista inca mari necunoscute. Nu se stie deocamdata cum se vor face taierile de salarii in deconcentrate, adica in companiile unde statul este actionar majoritar sau minoritar si in acele institutii publice "care se autofinanteaza". Cu alte cuvinte, nu este clar ce se va intampla in privinta posturilor platite mult peste media bugetarilor obisnuiti, ocupate in principal pe criterii politice.
La cateva zile dupa anuntul facut de presedintele Basescu privind salariile si pensiile, Romania Libera a intrebat Ministerul de Finante daca taierile de 25% se vor aplica si veniturilor angajatilor din toate companiile de stat, daca vor scadea si indemnizatiile si veniturile obtinute de secretarii de stat si de directorii din ministere aflati in postura de reprezentanti ai statului in consilii de administratie si in conducerea diverselor institutii. Raspunsul primit abia ieri la redactie este succint:

"Modalitatea concreta de implementare a masurilor de reducere a unor categorii de drepturi, anuntate la date de 6 mai, nu a fost inca aprobata de Guvernul Romaniei si, prin urmare, nu putem da detalii in acest sens".
O alta mare necunoscuta tine de taierea pensiilor. Presedintele Traian Basescu insusi admitea la discutiile cu partidele din coalitie ca "pensia e o proprietate" si ca nu poate fi taiata oricum. Majoritatea celor 4,8 milioane de pensionari din Romania au pensii de sub 1.000 lei, in acest moment punctul de pensie fiind de circa 700 lei. E de presupus ca taierile de pensii vor intampina opozitia judecatorilor Curtii Constitutionale, dupa cum anticipa inclusiv un raport al Consiliului Legislativ in privinta reformei sistemului national de pensii.

Pe de alta parte, in timpul dezbaterilor din aprilie la aceeasi lege unitara a pensiilor, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, anunta ca va demisiona daca pensiile militare vor fi micsorate. Ministrul Muncii, Mihai Seitan, declara ca vor fi reduse pensiile speciale, dar ca cele sub 3.000 lei nu vor fi afectate. Acest mesaj a fost repetat ieri de premierul Boc. El nu a mai reluat insa solutia gasita intre timp de ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, de impozitare cu 90% a diferentei dintre pensia obisnuita, bazata pe contributie, si pensia primita de fosti magistrati, angajati ai MAI, ai serviciilor secrete sau ai MApN, adica de circa 200.000 de persoane. Mesajul de ieri al premierului sugereaza astfel ca Guvernul va incerca sa aplice prin proiectul de la asumarea raspunderii o versiune rapida a legii pensiilor, care se afla acum in comisia de munca de la Camera Deputatilor.

Gandul: Ce bani pierdeti dupa noul Cod Fiscal

Si cum minusul se echilibreaza si cu un plus vom avea si taxe in plus pe langa reduceri. Vor creste impozitele pe locuinte, se vor impozita toate tichetele, programatorii raman fara facilitati fiscale la salariu iar angajatii platiti pe drepturi de autor vor trebui sa duca la Fisc bani de acasa. Statul spera sa obtina astfel 200 de milioane de euro, scrie Gandul
in editia de joi.

In scurt timp, romanii vor plati impozite pe dobanzile obtinute din depozitele bancare, pe tichetele de masa, cresa sau vacanta, pe salariile compensatorii primite iar programatorii nu vor mai avea nicio facilitate fiscala cand vine vorba despre impozitarea salariilor. Masurile sunt cuprinse in proiectul de modificare a Codului Fiscal propus de Finante, obtinut de Gandul, proiect care se afla acum pe masa Guvernului.

Ministerul Finantelor, care spera sa obtina astfel circa 200 de milioane de euro in plus la bugetul de stat, precizeaza in nota de fundamentare ca, "avand in vedere ca cele mai multe dintre masuri vizeaza persoanele fizice, impactul asupra mediului de afaceri este nesemnificativ". Spre comparatie, anul trecut statul a acordat prime si bonusuri in valoare de aproape 310 milioane de euro angajatilor unor companii de stat care au avut pierderi totale de circa 3,5 miliarde de euro.

La capitolul "Impactul social", oficialii guvernamentali au subliniat ca "fara veniturile suplimentare estimate a fi incasate, in conditiile mentinerii deficitului bugetar, ar fi fost afectate circa 10.000 locuri de munca (din sistemul bugetar, n.r.)".

La aceste masuri se adauga si scaderea cotei de cheltuieli forfetare in cazul angajatilor platiti in baza unui contract de drepturi de autor, ceea ce inseamna ca in loc sa primeasca bani de la Fisc in urma recalcularii (care are loc dupa depunerea declaratiei de venit global), acestia vor trebui sa aduca bani de acasa. Decizia ar putea afecta pana la 500.000 de angajati platiti pe contracte de drepturi de autor, dintre care 80.000 sunt platiti exclusiv prin acest tip de contract. O alta prevedere importanta este cea privind cresterea taxelor pe locuinte, altele decat cea de domiciliu, masura anuntata recent de premierul Emil Boc, care nu a precizat in acel moment si care va fi cresterea.

Evenimentul Zilei: Pensionarii privilegiati, taieri cu 70 la suta

Guvernul va sista acordarea "subventiilor" de la buget pentru pensiile speciale, care vor fi recalculate pe baza contributiei la fondul de pensii, scrie Evenimentul Zilei in editia de joi.

Fostii magistrati, grefieri, aviatori, parlamentari, dar si cei care au lucrat in diplomatie sau la Curtea de Conturi vor ramane doar cu pensia calculata pe baza contributiei virate la fondul public de pensii.

Asa a decis, ieri, guvernul, care va sista sumele platite de la bugetul de stat pentru a completa pensiile "grase" obtinute in baza unor legi speciale. Prin urmare, privilegiatii sistemului ar urma sa incaseze, de luna viitoare, pensii reduse, in medie, cu 70%.

De aceste taieri drastice vor fi afectati insa doar 27.000 de pensionari "de lux", adica 15% din totalul acestora. Angajatii din sistemul de siguranta nationala cu pensii mai mici de 3.000 de lei nu vor pierde bani prin recalculare.

Fostii magistrati, grefieri, aviatori, parlamentari, functionari publici, parlamentari, dar si cei care au lucrat in diplomatie sau la Curtea de Conturi vor ramane doar cu pensia calculata pe baza contributiei virate la fondul public de pensii. Asta intrucat - dupa cum a decis, ieri, guvernul - sumele care erau virate pana acum de la bugetul de stat pentru a completa pensia obtinuta de acestia in baza legilor speciale se vor sista.

Aceasta "subventie" reprezinta, in medie, peste 70% din suma totala incasata de "speciali". De taierile drastice vor fi afectati insa doar 27.000 de pensionari de "lux", adica 15% din totalul acestora. Ceilalti 85%, care reprezinta angajatii din sistemele militare cu pensii mai mici de 3.000 de lei, nu vor pierde bani prin recalculare, asa cum a tinut sa precizeze premierul Emil Boc.

Concret, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii, cel mai bogat pensionar al Romaniei, un fost magistrat care primeste acum o pensie de serviciu de peste 37.000 de lei lunar, ar urma sa ramana cu doar 2.645 de lei.

Pe acelasi tipar, pensia medie din aviatie va ajunge la aproape 1.800 de lei lunar, fata de peste 9.000 de lei acum, cea din diplomatie va scadea de la 5.000 la 2.000 de lei lunar, iar cea de la Curtea de Conturi se va reduce de trei ori, pana la 2.000 de lei lunar.

In plus, cei pensionati ilegal pe caz de boala vor ramane fara pensie, iar noile cereri vor fi verificate "la sange" de medici a vizati.

Jurnalul National: Deputatii isi cauta hoteluri mai ieftine pentru cazare

Se pare ca nu scad doar pensiile nesimtite, ci si banii pentru chiria parlamentarilor. Deputatii reduc la jumatate cheltuielile pentru cazare. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor l-a mandatat pe secretarul general Gheorghe Barbu sa le gaseasca alesilor camere care pot fi inchiriate cu 4.000 de lei pe luna, in loc de 8.000 de lei pe luna, cat era pana acum, arata Jurnalul National
in editia de joi.

171 de deputati sunt cazati acum in cinci hoteluri din Capitala: Centre Ville, Marriott, Hotel Monte-Nelly, Radisson si Rin Grand Hotel, plafonul de cazare fiind egal cu tariful de la Centre Ville: 260 de lei pe noapte. Secretarul Camerei Deputatilor, Sever Voinescu (PD-L), a declarat ca Gheorghe Barbu trebuie sa gaseasca pana luni formula juridica de aplicare a noilor plafoane, adica renegocierea intelegerilor cu cele cinci hoteluri sau organizarea unei licitatii la care sa participe si alte unitati hoteliere. Voinescu a mai spus ca Barbu va informa conducerea Camerei si despre posibilitatea de reziliere a actualelor contracte.

El a mentionat ca un singur contract al Camerei cu un hotel este semnat pe un an si a intrat in vigoare la 1 aprilie. Deputatii care si-au gasit singuri formule de cazare vor primi maximum 4.000 de lei pentru a-si plati chiriile.

Pe langa taierile de 25% din indemnizatii si sume forfetare, care vor fi operate de Guvern, deputatii au decis si reducerea bugetului de telefonie cu 25%. Potrivit secretarului general al Camerei Deputatilor, parlamentarii platesc din propriul buzunar doar cheltuielile aferente convorbirilor in sistem roaming. Deputatii au 400 de minute platite direct de Camera, iar restul minutelor efectuate se pot plati din sumele forfetare, practic tot din bugetul Camerei. Abonamentul de 400 de minute costa 14 euro, spune Barbu, conform stenogramei BP.

Puterea: 8 motive pentru care Udrea ar putea deveni premier

Si cum toate aceste masuri ar putea sa il "doboare" in sfarsit pe Emil Boc se fac deja speculatii pe bursa numelui viitorului premier. Puterea dezvaluie in editia de joi opt motive pentru care Elena Udrea ar putea deveni premier.

Traian Basescu o pregateste pe Elena Udrea sa preia Guvernul si, de ce nu, si partidul din mainile lui Emil Boc. Informatia este la un pas de a trece de la bursa zvonurilor in realitatea palpabila dupa prestatia din ultimul timp a ministrului turismului, care a aruncat pe piata o serie de "bombe" intarite imediat de seful statului. Elena Udrea este, prin urmare, politicianul caruia in acest moment Basescu ii acorda cea mai mare incredere si careia ii incredinteaza mesajele sale importante pentru a le transmite mai departe opiniei publice. Iata opt exemple care intaresc aceasta teorie.

A anuntat prima ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de masuri de austeritate, desi Boc inca nu stia prea bine in ce fel le va aplica, Executivul luand in considerare initial metoda ordonantelor de urgenta. Asumarea raspunderii a cerut si Basescu.

A cerut in sedinta de marti a conducerii PD-L ca demnitarii partidului care au si afaceri sa aleaga intre cele doua activitati, iar angajatii publici care au afaceri cu statul sa renunte la acestea. Nu este multumita de Guvernul Boc pentru ca nu a luat inca de anul trecut o serie de masuri, desi putea sa o faca. Ne asigura in schimb ca daca pana la sfarsitul anului nu se vad rezultatele, acest guvern "va trebui sa dispara". Se considera cel mai bun ministru si se da exemplu cand este intrebata cum ar trebui sa fie un ministru. L-a atacat din nou pe Vasile Blaga, de la care a preluat partea de dezvoltarea regionala in cadrul Ministerului Turismului.

A cerut liderilor PD-L sa aleaga intre a face afaceri cu statul sau politica. La doar cateva ore dupa aceea, intr-o intalnire cu parlamentarii democrat-liberali, presedintele Traian Basescu facea o solicitare similara.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6817 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
49 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

băi, băi, băi...

fraților, incep să fac și eu ca Gigi Becali, de la prima oră.
Băgați-vă mințile-n cap :))
N-apucă Băsescu să mai numească nicio Udre, nimic.
Căpitanu' de pe barca-care se scufundă zice că n-are nimic de pierdut :))) "probabil sub influența băuturilor alcoolice" - ca de obicei.

 

Mai ziare.com, terminati !

Veniti cu bombe de astea de dimineata ! M-am ars cu cafeaua, asta ati obtinut ! Sunteti fericiti acum ?

 

ZOIAE.COM.....

:(((

normal.. doar e amanta lui basescu de pe vremea cand era primar

normal.. doar e amanta lui basescu de ani de zile.
e omul de increde a lui basescu
Eba nu pe udrea o considera un exemplu demn de urmat???

Basescu cu gasca AU FALIMENTAT ROMANIA!!!

"Pornind de la declaratiile de saptamana trecuta ale sefului BNR, Mugur Isarescu, referitoare la datele financiare false declarate de catre guvernanti si presedintie, am ajuns intr-un cerc de oameni apropiati acestuia, cu functii importante, la randul lor, in Banca Nationala a Romaniei, care ne-au marturisit, dezolati, ca "situatia tarii e una singura: ROMANIA ESTE CU ADEVARAT IN FALIMENT!". Ei au mai recunoscut ca BNR nu mai are cum salva falimentul, Mugur Isarescu nici atat, dintr-un singur si extrem de grav motiv, cu care, spun ei, "Romania nu s-a mai confruntat niciodata in istoria ei, nici macar dupa cele doua razboaie mondiale": Banca Nationala are vistieria GOALA! In perioada octombrie 2009 – martie 2010, din ordinul presedintelui Romaniei, s-a retras de la BNR toata rezerva in lei. TOATA! Rezerva de Stat nu mai exista! Tezaurul a fost si el amanetat la FMI. BNR mai avea, in ianuarie 2010, si rezerve internationale (valuta si aur) de 32,4 miliarde de euro. Sursele noastre spun ca nici acestea nu mai sunt. S-au scurs, din acelasi ordin, din vistieria tarii, in conturile Basescu-Videanu-Berceanu-Cocos. "Cautati conturile celor patru, acolo e cheia crizei", au mai afirmat, pentru Exploziv-News, bancherii. Mugur Isarescu nu ne-a declarat decat: "Ne asteapta o perioada grea, cea mai neagra din istoria Romaniei". Venim cu o adaugire, special pentru Guvernator: "Si pentru dumneavoastra incepe o perioada neagra, domnule Isarescu, pentru ca sunteti COMPLICE cu hotii. In baza carei legi ati semnat retragerea banilor de catre Basescu, chiar presedinte al Romaniei fiind, din Rezerva de STAT?". Pe de alta parte, din rezerva nationala faceau parte si capitaluri ale tuturor bancilor comerciale din tara. Banii acestora au ajuns si ei in conturi private, FARA CA REPREZENTANTII ACESTOR BANCI SA STIE!. Scandalul bate la usa lui Isarescu in egala masura cu cel de la usa presedintelui si in curand va ajunge subiect in presa internationala. BANCA NATIONALA A ROMANIEI A FOST JEFUITA!"

BASESCU ESTE UN BLESTEM PENTRU ROMANI!

BASESCU ESTE UN BLESTEM PENTRU ROMANI!

 

un motiv bun:

este amanta lui basescu de ani buni...
pentru ea basescu a renuntat la boangiu si mantale

UDREA E BUNA DE PREMIER LA CARNATII DE PLEASCOI!!

Masuri pentru scoaterea tarii din criza:

1. Micsorarea pensiilor celor 100.000 de securisti si activisti la nivel minim pe economie economisindu-se astfel 1, 8 miliarde de euro anual. 2. Reducerea cu 5/6 a numarului supra evaluat al celor ce lucreaza in cele 8 servicii de securitate ale statului economisindu-se 1, 3 miliarde de euro anual. 3. Retragerea imediata a soldatilor romani din Afganistan economisindu-se astfel 800 milioane de euro anual. 4. Impozitarea comertului la negru din sectorul cerealelor, tigarilor si bauturilor alcoolice, cherestelei fasonate si nefasonate, legumelor si fructelor si actvitatii din constructii masuri care vor aduce in mod sigur cel putin 8 miliarde de euro anual la bugetul statului. Si nu in ultimul rind implementarea la singe a Legii Lustratiei la toate nivelele politicului, economicului si mass-mediei din Romania.

PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

MAINE 28 MAI ORA 18.00 SA MERGEM FIECARE IN FATA LA GUVERN, SAU LA PREFECTURI/PRIMARII SI SA LE ARUNCAM ULTIMA NOASTRA SPAGA IN VALOARE DE 10 BANI /CAM DE ROMAN. Astfel se pot strange la 2-3 milioane de oameni cam 40000-45000 Euro cat face Udrea la o semnatura din pix pentru ea partidul portocaliu, sefu basescu si Cocos

Daca Sfanta cu Mop si Andrele ajunge PM,

inseamna ca Romania nu mai merita nici un scuipat.

udrea este amanta mea

ma viziteaza des..iar la tv ne arata des cum mergem impreuna la schi iarna..
mergem impreuna in vacante..chiar in delegatii oficiale.
la Chisinau aia credeau ca sunte sot si sotie..ah.. dar cum scap eu de maria?

Cand e arestata fufa asta?

Degeaba plateste stiri politice la ziare si televiziuni :) Nici o zi fara dama de companie Udrea(Gabita - preferata arabilor:)) Eu zic ca nu vrei sa ajunga discutia la dosare si la dat cu subsemnatul, si nu ma refer numai la tine :)))

cind va fi arestata?

cind vom avea JUSTITIE cu adevarat...never!

Cu regrete dar PDL-ul nu are la ora actuala un om competent pentru P.M.

.

PDL are oamei de valoare.

dar trogloditului betiv care ne tine loc de presedinte nu ii trebuia asa ceva in guvern ci o carpa de sters pe jos. Hai pedelacilor de pe aici, dati-mi o lista de oameni mai incompetenti ca Boc in PDL. Va rog eu

INCITANT TITLU !

Cind vad astfel de titluri, cred ca VANGHELIE nu numai ca poate acorda garantii si consultanta politicienilor, ba chiar este si profesor de jurnalism .

"Adoptarea scrisorii catre FMI de catre Guvern va aduce cu sine greva generala, greve de solidaritate, proteste, pichete, mitinguri, lanturi umane, motiune de cenzura"

Cu ce scop? Ce se spera?
Aici e "mana" PSDPCPNL... De ce nu au facut toate acestea inaintea adoptarii scrisorii catre FMI? De ce dupa?
Crede PSDPCPNL ca ajunge la guvernare? Se inseala...

 

Speram ca GASHCA de interese va fi inlaturata.

Mai simplu de atata nu se poate explica.

PEDELACI!

AM SARACIT ROMANIA!
eu si amanta mea udrea traim bine!
eba e la paris
ioana are casa de 1 milion euro
PEDELACILOR! sa ne bucuram de traiul bun al lui basexu si de saracia familiilor voastre

 

Imanuel , poti sa faci ce vrei .

Udrea va da clasa .

 

Domnule...

... mama mea a murit cu zile, pe 8 nov 2004, cand era presedinte Iliescu si PSD la guvernare cu Nastase prim ministru... A fost exact ca in filmul "Moartea Domnului Lazarescu..."
Asa ca situatia de astazi din spitale este mostenita... Este drept ca nici guvernantii de acum nu au facut nimic pentru imbunatatire...
Dar decat sa vina iar PSDPCPNL la guvernare, lasa-i pe astia ca nu-s cu nimic diferiti de ceilalti...

Silvia,

numai un android cu sarme si parti metalice ar putea-o
amesteca pe mama si PSDPCPNL.

Daca Sfanta cu Mop si Andrele ajunge PM,
eu scuip pe Romania.

stim tot poporul ca udrea e o panarama din plescoi ajunsa in patul prezidential..

si de aici are ea atatea sucesuri..

BUG Mafia - Romanește

I:
Taci, taci, taci ! Taci dracu'!
Daca mai scoti un cuvant cred ca-mi explodeaza capu'
Esti senator, dai sperante pe la televizor
Cand tu de fapt vrei doar sa furi in viitor
Te acuz de abuz,
Furi viitorul meu si al altor cateva milioane de romani
Si eu ti-o dau la ***
Nu accept si nu suport pe unul care cauta ciresa ca s-o infiga in tort
Ce ne mai povestesti tu, ne omori cu zile
La fiecare patru ani oferi pastile ca un traficant de bile
Da' cu costum, camasa alba si cu cravata
Nu reprezinti decat o pata pe acea harta
Facuta pentru noi toti din ganduri de mai bine ale unor oameni morti
Romaneste iti spun, daca este se compar
Ar trebui eliberati toti cei din penitenciar.

Refren(x3):
(Ca) Tu esti ala care-mi spune mie
Ca tu vrei sa m-ajuti sa traiesc
Cand tu vrei sa-mi dai moartea in dar
Nu eu, tu ar trebui sa fii la penitenciar.

II:
E din ce in ce mai rau insa tu vorbesti de bine
Promiti de fiecare data zile mai senine
Lumea e satula de atata ***
Pe care tu l-ai mancat la fiecare mandat
Adica tu esti ala care ne-ngroapa de vii
Care ne fura si ultima sansa de a trai.
Esti doar un amator de viata buna ***

Versuri BUG Mafia - Romaneste
de pe http://www.versuri.ro
In rest, doar te doare in ***
Copiii se nasc fara nici un viitor
Deci domnule ministru, deputat sau senator
Cand tu apari mereu cu masca ta
La fel si tot de atatea ori iti doresc eu tie moartea.
Lacomia ta e mare pentru o tara in care
Trebuie sa furi ca sa iti iei mancare
Romaneste iti spun, daca este se compar
Ar trebui eliberati toti cei din penitenciar.

Refren(x3):..

III:
Nu cumva tu mi-ai furat o vila, o masina
O urma de speranta sa mai ies la lumina
Nu mai spune tu ce e bine si ce nu
Nu vorbi tu de dreptate ca nu stii ce inseamna, frate
Nu e nici o vrajeala, nu e nici o caterinca
Fur de la tine, intelegi de ce, fiindca..
Un copil fura dintr-un magazin, ia 4 ani
Un minstru corupt, ce face el...doarme pe bani
Il *** in gat, ii iau tot si traiesc ca el
Si sa traiasca el ca mine fara bani in cartier
La acelasi nivel cu toata lumea din strada
Sa se gandeasca la ce *** sa puna pe masa
Ca daca eu sunt criminal, tu ce esti, unul legal
A, da, tu esti un criminal legal.
Romaneste iti spun, daca este se compar
Ar trebui eliberati toti cei din penitencïar.

Refren(x3):..
Tu !

Cu scop de fasole mamaie...

Schimba apa la fasole si vezi ca aici se discuta de Udrea nu de brichete si pichete...
Te-ai damblagit de tot... batranetze haine grele!

cu scopul ...

sa nu-ti taie tiere din salar si la parintii tai din pensie......sa oprim "sleahta" asta de jefuitori cu care inexplicabil tii......hoti au fost toti pina acum,..da,...dar astia intrec orice imaginatie,.....si trebuie opriti. A-ti inteles ? Eu cred ca totusi nu sinteti cine spuneti,....nu exista nici o explicatie plauzibila .

Cauta jefuitorii...

... hotii, mincinosii si spagarii dincolo, la PSDPCPNL... Ei - PSDPNLPC - au distrus Romania si au adus-o la stadiul in care este astazi.
Sa ne amintim cum, in 2007, 8 ieseau pe TV-uri, Tariceanu si Vosganian si ne povesteau noua cum "duduie" economia romaneasca.
Si ca sa-i credem, aruncau cu bani cand in pensionari cand in bugetari.
Pe acest fond de desfrau financiar, a iesit Presedintele Basescu si a avertizat ca nu e bine...
Iata ca astazi platim dezmatul PNL cu PSDPC pe dupa usa.
Si cine plateste? Segmentul cel mai sarac al populatiei.
Ce fac calaii? Ipocrit pactizeaza cu victimele si ies pe TV-uri ca sa planga saracia...
Treziti-va, romani! Nu va mai lasati amagiti de adevaratii distrugatori ai Romaniei. Priviti spre hotii de la PSD, PNL, PC cum isi rad in barba felicitandu-se ca, si de asta data, v-au pacalit!
Treziti-va, oameni buni si nu va mai lasati pacaliti de comunistii si securistii din PSD, PC si PNL...

da .e clar....

nu esti decit o "unealta ' platita de PD-L ca sa postezi aici,..sai- pupi pe "frunte",...posibil ca ai servici dar profesoara nu esti si nici parinti nai,..halal....poate esti un barbat,...sa traiesti tu cu basescu tau,...daca o sa mai apuci,..ca va dam jos,...nu pentru PSD,PNL,sau altii,...pentru ca au mintit,...si 5.700.000 au crezut in VOI. I-ati mintit,..ceea ca faci si tu mai departe. Sa rida tot Bacaul de tine cind te-o afla.......

 

 

100 de motive sa o bagam in puscarie!!

Mama, mama...mai ziaristilor de unde le debitatzi? suntetzi platiti sa scrie abureli de astea? de ce nu sa o bagam la puscarie, la catzi bani se scurg din buget prin ministerul dansei?! Fara licitatii, asha, la secret...
Eu cred ca suntetzi iresponsabili cu titlurile astea!!

 

Amuzant...

Pana si BT stie ca daca ar pune-o pe ciocanitoarea Udi prim ministru ar sfarsi impanat cu gloante la Targoviste impreuna cu Lenutza lui. Asta ar fi bomboana de pe coliva PDL.
Chiar va rog: impliniti dorinta metresei tupeiste ca sa se sfarseasca circul asta!

 

UNA PE ZI

Asta este cea mai buna, Basescu cand dorea sa-si promoveze familia formata din ...femei, se adresa cu :""ce aveti cu femeile""??? si a inceput cu Elena lui Cocos, tinta era alta si si-a atins-o, promovarea eBei, ar mai avea ceva femei prin familie dar e tarziu sa se mai poata face ceva, va intra in istorie ca un icompetent daca nu cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania.

 

e 1 aprilie?

sa fim seriosi...

 

DAR OARE DNA UDREA ISI ASUMA RISCUL CA

IN MAXIMUM JUMATATE DE AN, SA FIE LINSATA DE MULTIME IN LOCUL DLUI BOC? EU NU CRED CA ISI DORESTE SA AIBA SOARTA CLAREI PETACCI...

 

Opt motive pentru care Udrea ar putea deveni premier

1. Daca dicteaza Basescu
2. Daca dicteaza Basescu
3. Daca dicteaza Basescu
4. Daca dicteaza Basescu
5. Daca dicteaza Basescu
6. Daca dicteaza Basescu
7. Daca dicteaza Basescu
8. Daca dicteaza Basescu

 

Completare la comentariul dumneavoastră

"sub influența băuturilor alcoolice"

Anthas scrie: "fraților, incep să fac și eu ca Gigi Becali, de la prima oră"

Ce model demn de tine ti-ai gasit...
La capul pe care-l ai doar cat sa nu te ploua-n gat,nici ca se putea altcineva mai bun...

Domnul Presedinte Traian Basescu

Este absolut convins de calitatile morale si intelectuale ale Doamnei Ministru Elena Udrea si o va sustine in orice conditii, singur impotriva tuturor. Iti udrerez sa traiesti bine si nu uita "Basescu lupta pentru tine".

 

@Silvia - nu eu am inceput cu miștourile.

voi ne-ați luat la mișto cu 5 guverne conduse de cosaș,
cu promisiuni electorale făcute la beție,
Cu sexterminarea bătranilor și a gravidelor din motive de siguranță națională,
Mai urmează guver condus de vreun partener de afaceri d-al lui Bin Laden sau de vreo prostituată, sau de vreun drogat.
Ce mai contează, nu ?

Doctore!

cred ca esti cel mai destept din citi scriu aic,.....bravo !

Udrea - Te uiti la ea cum isi tuguieste buzele, se inghesuie sa i se vada fata unsuroasa si ochii vicleni si, bineinteles, gura de femeie banala si ieftina care arunca minciuni ca din povestile cu Pacala!

Elena Udrea ste cel mai corupt membru al Guvernului Romaniei. A trecut printr-o serie de scandaluri ca urmare a aparitiilor sale socante de centura in public, dar si a acuzatiilor de coruptie. (Elena Lewinsky de Romania)Are un buget de peste patru miliarde de euro pentru acest an. Asa spune si matematica: 4.000.000.000 euro impartite la 365 fac 1.095.890 euro pe zi. Asa ca asta cu concertele de 1 mai, stiri politice cumparate, garderoba, vacante si hotelul din Monte Carlo cumparat cu EBA sau de serviciu secret online reprezinta cheltuielile europanaramei. Sunt cunoscute activitatile sale subterane si legaturile cu prezidentul de sprit Basescu, care i-au permis sotului ei, controversatul om de afaceri interlopist Dorin Cocos, sa aiba afaceri tot mai infloritoare din 2004 si pina astazi. Unii dintre imbogatitii politicii postdecembriste - Camatarii! Udrea se crede desteapta (nu e desteapta, e doar o minte hoata ajunsa la putere din pat in pat - politica patului! O prostituata pe banii statului - Marea cacealma ! Va las sa calculati cat consuma sefa de Bordel PDL Udrea cand doarme ...

 

....

E greu de crezut. Nici chiar Elena Udrea nu-i chiar asa de naiva sa-si ia in spinare prostiile lui Boc. Va fi dificil sa gasesti un alt PDL-ist sa incaseze palme in locul lui Boc si sa accepte neconditionat manevrela lui Basescu.

 

Or fi nemti si englezi mai destepti.

Dar nu vad eu o femeie premier in Romania. Ce-l "jumule" pe Boc dar ce ar pati Udrea nu ma intrebati.

 

Exista si alte motive

Unul ar fi acela ca e apropiata de suflet a lui Basescu; ii copiaza pana si comportamentul vis-a-vis de afaceri: Basescu il are pe frate-su, iar Udrea il are pe Cocos, deci banii curg intr-un fel sau altul.
La fel a fost din totdeauna. Toti devin peste noapte capabili, ei si neamurile lor spre disperarea natiei.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor