PSD a decis: Elena Udrea va fi anchetata in Parlament

Sambata, 25 Iulie 2009, ora 13:40
3357 citiri
PSD a decis: Elena Udrea va fi anchetata in Parlament
Foto: Antena 3

Este oficial: PSD recomanda o ancheta parlamentara care o vizeaza pe Elena Udrea, in urma dezvaluirilor din presa legate de cheltuirea banilor publici la Ministerul Turismului.

Anuntul a fost facut sambata, la sediul din Kiseleff al partidului. "La situatii egale sunt masuri egale. Acolo unde exista suspiciuni si o presiune mare a opiniei publice, trebuie facuta investigatia necesara", a declarat purtatorul de cuvant al partiduluiBogdan Niculescu Duvaz, dupa reuniunea de sambata a Biroului Permanent al PSD.

Membrii PSD au ajuns la concluzia ca trebuie facuta investigatia necesara, intrucat exista cheltuieli in cadrul ministerului care "ridica anumite semne de intrebare".

In ceea ce priveste raportul pe Justitie, dezbatut si el in sedinta de sambata, PSD ridica anumite semne de intrebare in ceea ce priveste eligibilitatea acestuia.

"Nu suntem multumiti de raportul pe Justitie. Sunt anumite incoerente, desi sunt laudate anumite aspecte suntem inca sub supraveghere. Nu trebuie insa discutata acum problema remanierii guvernamentale", a completat Duvaz.

PSD nu isi asuma raspunderea in ceea ce priveste pachetul de legi din Educatie

Membrii PSD au mai dezbatut in cadrul sedintei si problema invatamantului romanesc, iar opinia unanima a membrilor este accea ca trebuie facuta ordine in sistem.

Totodata, desi este de acord cu noul pachet de legi propus pentru Educatie, PSD a anuntat ca nu si le asuma.

"Nu vrem o solutie pompieristica. Suntem de acord cu legile dar nu ni le asumam. Trebuie facuta dezbatere publica. Masuram de trei ori si taiem o data.

E nevoie de o debatere ampla asupra acestui pachet, prin deliberare parlamentara si trebuie sa luam o decizie pana la sfarsitul anului", a adaugat Duvaz.

Membrii PSD sustin ca invatamantul romanesc a ajuns in aceasta situatie pentru ca legile se schimba de la an si de la ministru la ministru.

"Trebuie sa revenim la un invatamant de prestigiu, mai ales ca Romania e o tara UE si cadrele didactice pot circula libere", a completat Bogdan Niculescu Duvaz.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#PSD ancheta Udrea, #ancheta parlamentara Udrea, #ancheta perdele Udrea , #stiri Elena Udrea