Udrea, dupa remaniere: Exista o energie pozitiva uriasa in partid

Duminica, 05 Septembrie 2010, ora 12:24
3146 citiri
Udrea, dupa remaniere: Exista o energie pozitiva uriasa in partid

Elena Udrea este de parere ca remanierea aduce pentru PD-L "un nou inceput", si ca in partid exista in prezent "o energie pozitiva uriasa".

Elena Udrea noteaza ca, dupa remaniere, lucrurile "reintra rapid in normal" si ca, desi in presa ecourile remanierii nu s-au stins, pentru democrat-liberali "lucrurile sunt inchise odata cu votul din Colegiul Director si semnarea decretelor de numire a noilor ministri de catre Presedintele Romaniei".

Ministrul Dezvoltarii este de parere ca, dupa decizia importanta luata odata cu remanierea, PD-L arata ca nu este un partid ca toate celelalte.

"Inca o data imi dau seama ca nu ne putem confunda cu celelalte partide, ca dupa toate temerile legate de soarta partidului, ceea ce s-a intamplat in cele doua zile de discutii a aratat ca avem resurse de a ramane cel mai puternic partid, mai onest decat celelalte. Lipsa de comunicare ne-a creat false probleme", scrie Elena Udrea.

Elena Udrea adauga ca, in cele doua intalniri dintre membrii Guvernului, parlamentari si liderii PD-L, care au totalizat peste 10 ore de discutii, "frustrarile s-au eliberat, opiniile au fost argumentate fara retineri, lucrurile s-au spus pana la capat", iar decizia care s-a luat a fost asumata pe loc de fiecare, "mai ales de cei care au sustinut varianta cealalta".

"Din acest punct de vedere, al relatiilor noastre, suntem la un nou inceput, bazat pe o mai mare incredere. Putem merge mai usor inainte si in ceea ce priveste guvernarea si in ceea ce priveste organizarea si activitatea partidului. Guvernul are acum o sustinere certa in randul propriilor parlamentari, ceea ce ii permite sa continue programul anti-criza", conchide Elena Udrea.

Aceasta adauga ca se pot relua si alegerile interne in partid, pentru a stabili ordinea si autoritatea in randul organizaltiilor locale.

"Exista o energie pozitiva uriasa in partid, care trebuie doar sa fie slobozita si canalizata intr-o constructie solida care va putea sa domine scena politica si dupa 2012. Suntem intr-un moment bun, pe care nu trebuie sa il ratam!", precizeaza Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltarii a fost printre cei sase membri ai PD-L care au sustinut, la intalnirile dintre parlamentari si membrii Guvernului, demisia in bloc a cabinetului lui Emil Boc, din pricina deficitului de imagine pe care il are in urma masurilor de austeritate. In final, votul a fost pentru remaniere, cu 12 abtineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Elena Udrea, #Udrea energie pozitiva, #Udrea nou inceput, #Elena Udrea remaniere , #stiri Elena Udrea