Udrea: Nu-mi pun problema sa nu castig presedintia PDL si nu plec daca nu castig (Video)

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 15:18
2931 citiri
Udrea: Nu-mi pun problema sa nu castig presedintia PDL si nu plec daca nu castig (Video)

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a declarat sambata, cu ocazia reunirii Consiliul National de Coordonare (CNC) al PDL, ca nu isi pune problema ca nu va castiga presedintia partidului, adaugand ca nu va parasi formatiunea in cazul in care nu va fi numita in fruntea PDL.

"Nu-mi pun probleme sa nu castig presedintia PDL si nu voi pleca din partid daca nu castig", a declarat Elena Udrea, adaugand ca nu crede nici ca Vasile Blaga va pleca din partid daca nu este pus in functia de presedinte.

"Este clar ca exista inca multe frustrari acumulate de-a lungul ultimilor ani. Cred ca ar trebui sa avem mai multe intalniri in afara camerelor de luat vederi. Nu cred ca face bine o escaladare a tensiunilor din partid in fata camerelor. Ca sa dam o sansa relatiei dintre noi trebuie sa ne asumam ce am gresit.

As vrea ca in partid sa existe o stare relaxata. Sunt multi presedinti de organizatii noi, care nu au mai vazut o competitie in partid si sunt speriati de aceasta competitie care ameninta sa devina un conflict.

Oamenii se suspecteaza intre ei si cred ca trebuie ca cei care sustin un candidat sa nu mai aiba aceeasi deschidere fata de un coleg care sustin un alt candidat. Suntem o echipa dincolo de aceasta competitie", a declarat Elena Udrea.

In ceea ce privestea relatia dintre ea si Vasile Blaga, actualul predinte al PDL si contracandidatul ei la sefia partidului, Elena Udrea a spus doar ca au "viziuni diferite" despre reformarea partidului, adaugand ca nu crede ca acesta va parasi partidul in cazul in care nu va fi repus la sefia PDL.

#Elena Udrea candidat presedinte PDL, #Elena Udrea plecare partid, #Elena Udrea conflicte PDL, #Elena Udrea Vasile Blaga , #stiri Elena Udrea