Udrea respinge acuzatiile lui MRU: La viol nu ne pricepem

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 22:02
6509 citiri
Udrea respinge acuzatiile lui MRU: La viol nu ne pricepem
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea respinge acuzatia de "viol politic" adusa de liderul Fortei Civice (FC), Mihai-Razvan Ungureanu, care a spus ca a refuzat oferta Miscarii Populare de "fuziune prin absorbtie".

Intrebata sambata la Sibiu, de Agerpres, cum comenteaza acuzatia de "viol politic" adusa PMP, Elena Udrea a raspuns: "La viol nu ne pricepem, daca se pricepe domnul Ungureanu, va spune dansul. Noi credem si am crezut tot timpul ca este nevoie de unitate in zona aceasta de centru-dreapta a politicii romanesti. (...) Ar fi fost o idee si ar fi fost nemaipomenit daca ideea aceasta reusea, sa se faca o fuziune intre Miscarea Populara, Forta Civica, celelalte partide de centru-dreapta, nu s-a putut din cauza, uitati, unora ca domnul Ungureanu".

Elena Udrea ii considera "orgoliosi" pe M.R. Ungureanu, pe prim-vicepresedintele PNL, primarul Klaus Iohannis, si presedintele PSD, premierul Victor Ponta. In opinia sa, Klaus Iohannis e mai orgolios decat Victor Ponta.

Senatorul Mihai-Razvan Ungureanu a anuntat sambata, la Sibiu, ca Miscarea Populara, PDL si PNTCD au dorit "fuziunea prin absorbtie" a Fortei Civice, lucru pe care il considera de neacceptat.

"Noi am purtat discutii cu toate formatiunile de centru-dreapta. Am pastrat usa deschisa, nu am avut nevoie sa atacam pe cineva, pentru ca avem oricum mult prea multa treaba aici. Cam toate partidele ne-au propus fuziune prin absorbtie. Daca de la PDL puteam sa inteleg acest lucru, e un partid inca mare, e inca un partid organizat, mai are structuri in teritoriu, mi-a fost mai greu sa inteleg aceasta invitatie la viol care vine din partea PNT sau din partea PMP, viol politic. (...)

Pot sa inteleg ca au nevoie de un om, dar dispretul, aroganta cu care se raporteaza la alte partide, pentru mine e prea mult, asadar ne vedem fiecare de drumul nostru", a spus M. R. Ungureanu.

Sambata, la Sibiu si-au lansat candidatii pentru europarlamentare, pe rand, PDL, Forta Civica si Miscarea Populara, fiind prezenti lideri precum Catalin Predoiu, Mihai-Razvan Ungureanu si Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea viol, #PMP fuziune FC , #stiri Elena Udrea