Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: Se intampla ceva grav in PSD

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 08:50
3847 citiri
Udrea: Se intampla ceva grav in PSD

Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea spune ca retragerea lui Ion Iliescu din functiile PSD este un semn de "rau augur" si un semnal ca ceea ce se intampla in partidul lui Mircea Geoana este "grav".

"Pentru PD-L nu e, dar pentru PSD si pentru viata politica e un eveniment. Avand in vedere contextul in care s-a intamplat, cred ca este de rau augur. Cel putin din analizele pe care le-am vazut si eu rapid, cred ca ceea ce se intampla acum in PSD - inainte de Congresul pe care il au - l-a facut pe Ion Iliescu sa se retraga. Sa-l faci pe Ion Iliescu sa se retraga, inseamna ca intr-adevar ceea ce se intampla acolo e grav", a comentat Elena Udrea la B1TV.

Udrea a spus ca nu se bucura ca Ion Iliescu nu va mai avea influenta in partid, pentru ca acest lucru ar insemna ca PSD va fi condus de Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc.

"Stiti de ce nu ma bucur? Nu ca nu m-as bucura de raul altora, daca e vorba de cei care au avut campania pe care au avut-o in toamna anului trecut. Dar nu ma bucur pentru ca viata politica tot cu ei se va imparti. Nu-mi este indiferent daca in urmatorii trei ani vom avea in opozitie un partid condus de Vanghelie si Hrebenciuc sau nu vom avea un partid condus de Vanghelie si Hrebenciuc", a continuat ministrul Dezvoltarii.

"Am sperat ca dupa aceste alegeri, dupa ani de zile de alegeri, dupa trei ani de alegeri, vom avea ragazul sa si construim ceva. Deci sa avem sigur o opozitie constructiva, ca de aia exista opozitie, sa fie atenta tot timpul la ceea ce faci, dar sa fie ceva constructiv. Or eu cred ca daca PSD va ramane in continuare sub influenta lui Hrebenciuc si a lui Vanghelie, nu vom putea construi nimic. Nici in politica romaneasca nu va fi o atitudine constructiva si cred ca e foarte rau, asa cum se vorbeste, cu planurile lor de o noua suspendare...", a mai spus Udrea.

Cat priveste candidatura lui Victor Ponta, ministrul a apreciat ca "probabil ca asa cum sunt organizate lucrurile acum, nu are foarte mari sanse", dar i-a urat succes.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Elena Udrea Iliescu, #Udrea grav PSD, #Udrea lucruri grave PSD, #Udrea retragere Iliescu , #stiri Elena Udrea