Udrea, suparata pe presa: In loc sa scrie despre contractele pe care le semnez, scriu ca zbor cu elicopterul

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 16:33
2917 citiri
Udrea, suparata pe presa: In loc sa scrie despre contractele pe care le semnez, scriu ca zbor cu elicopterul

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii, sustine ca isi plateste singura elicopterul cu care se deplaseaza prin tara, la diverse evenimente.

Dupa ce presa a dezvaluit ca ministrul foloseste un elicopter pentru a se deplasa prin tara, ministrul a scris pe blog, sustinand ca isi plateste singura transportul.

"(...) pe langa masina si avion de linie, uneori mai folosesc si elicopterul. Pe care mi-l platesc chiar eu, pentru a satisface curiozitatea unora din presa. De altfel, nici masina pe care o folosesc nu este de la minister. Si asta pentru a nu lasa loc de speculatii inutile", scrie Elena Udrea, pe blog.

Elena Udrea precizeaza ca ministerul pe care il conduce nu dispune de elicopter, spre deosebire de alte institutii, iar sarcinile de serviciu presupun sa calatoreasca in tara pentru semnarea unor contracte.

Elena Udrea foloseste un elicopter-taxi in deplasarile oficiale

"Ministerul pe care-l conduc are investitii si contracte in derulare aproape in fiecare localitate din aceasta tara. Spre deosebire de alte ministere, nu dispune insa de un elicopter care sa asigure transportul dintr-o parte in alta. Stiu pe propria-mi piele cum este sa circuli pe soselele Romaniei", precizeaza ministrul.

Ministrul critica presa care a semnalat faptul ca circula prin tara cu elicopterul, insa nu pune accent pe faptele bune pe care le face, indeplinindu-si indatoririle.

"Se gasesc mereu clevetitori, care, in loc sa aprecieze munca de teren pe care o fac (si care este destul de obositoare), sunt degraba aruncatori de fumigene de presa. In loc sa se vorbeasca despre contractele pe care le semnam si de utilitatea lor pentru comunitate, cum o sa imbunatateasca infrastructura dintr-o localitate sau alta, se vorbeste despre faptul ca m-am deplasat cu elicopterul la fata locului", mai scrie ministrul.

Elena Udrea adauga ca "i-ar fi foarte usor sa stea la Bucuresti sa bea cafea" si sa citeasca raporate despre ce se intampla cu activitatea ministerului, insa prefera sa fie la fata locului si sa vorbeasca cu oamenii.

#Elena Udrea, #Udrea elicopter, #Udrea plateste elicopter, #Udrea deplasare elicopter , #stiri Elena Udrea