VIDEO Dan Negru povesteste cum a convins-o pe Elena Udrea sa fie "vrajitoare": "Ea este o pasare rara in lumea divertismentului"

Sambata, 02 Ianuarie 2021, ora 14:42
6107 citiri
VIDEO Dan Negru povesteste cum a convins-o pe Elena Udrea sa fie "vrajitoare": "Ea este o pasare rara in lumea divertismentului"
Elena Udrea mascata in vrajitoare, de Revelion FOTO Captura video Antena 1

Momentul serii la Revelion lui Negru, de la Antena 1. Elena Udrea a fost "vrajitoarea", una dintre cele 12 masti ale noptii dintre ani. Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, este judecat in mai multe dosare de coruptie.

Cum a convins-o Dan Negru pe Elena Udrea? "Prima data l-am sunat pe sotul doamnei Udrea, apoi am discutat toti. Am sunat-o pe doamna Elena Udrea, care la inceput a fost sceptica. La un moment dat, i-am trimis mastile si textul. A durat ceva pana s-a hotarat, dar a avut incredere", spune prezentatorul Antena 1, intr-o declaratie pentru paginademedia.ro.

Declaratiile lui Dan Negru:

- Noi am chemat-o pe Elena Udrea ca fiind o pasare rara in lumea divertismentului.

- In alegerea vedetelor sunt si eu o rotita. E o echipa intreaga care discuta. O vedeta cum e Elena Udrea, la care nu te-ai astepta sa fie masca, iti credibilizeaza un program. Cum a fost si Cosmin Contra tot aseara sau cum a fost Sorin Oprescu, sunt "rara avis", oameni pe care ii vezi rar la televizor.

- Exista un pluton de vedete pe care ii vezi oriunde, iar acest lucru se intampla peste tot.

- Am sunat-o pe doamna Elena Udrea, care la inceput a fost sceptica. La un moment dat, i-am trimis mastile si textul. A durat ceva pana s-a hotarat, dar a avut incredere.

- Prima data l-am sunat pe sotul doamnei Udrea, apoi am discutat toti.

- A avut simtul umorului cand a aflat ca e vrajitoare. A gustat gluma.

- N-am nicio treaba cu lumea politica. La mine la Revelion au fost nume ca Traian Basescu, Gabriela Firea, Sorin Oprescu si Elena Udrea.

- A stiut lumea ca vrajitoarea e Elena Udrea. Asta cu secretizarea e o gogomanie de marketing, pe care a adus-o Masked Singer. Una peste alta, despre multi dintre invitatii mei s-a vorbit, iar acesta e si interesul, sa se vorbeasca.

#Elena Udrea vrajitoare, #elena udrea dan negru, #elena udrea coruptie , #stiri Elena Udrea