Visul ministrului Elena Udrea

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Sambata, 30 Mai 2009, ora 19:00
3630 citiri
Visul ministrului Elena Udrea
Foto: elenaudrea.ro

Problema cu Elena Udrea este ca dansa e ministru. Daca nu ar fi ocupat aceasta functie, nu ar fi avut nicio problema, desi ne strepezea bunul-simt si inainte de a deveni ministru prin gesturile, atitudinea si "replicile" pe care le emitea.

Multe au fost actiunile de soc ale Elenei Udrea inainte de a ajunge ministrul Turismului. De la dat cu bidineaua si mopul in scoli pana la impletitul cu andrele "live" in emisiuni tv, fosta "blonda de la Cotroceni" a facut tot ce a trebuit ca sa intre in Parlament. Si a intrat....

Odata ajunsa si in guvernul Boc, Elena Udrea s-a dezlantuit si a eliberat o duzina de ganduri si dorinte ministeriale, care mai de care mai nastrusnice.

A lansat ideea turismului ecumenic, iar pentru promovarea acestei idei a mers pana acolo incat s-a lasat invitata si in emisiuni la Trinitas Tv. A scos din uitare rezervele termale ale Bucurestiului si a indemnat investitorii din turism sa nu mai stea pe ganduri si sa umple Capitala cu centre SPA.

Criticate sau doar discutate, ideile de pana acum ale ministrului Turismului Elena Udrea s-au facut auzite. Cat de mult ajuta sau nu cu adevarat turismul romanesc actiunile ministrului Elena Udrea nu se poate inca sti. In fond, oricat de mult am fi in dezacord cu omul Elena Udrea, singurul criteriu pentru aprecierea ministrului Turismului ramane eficienta si randamentul gesturilor si imaginii dumneaei.

Pana in momentul in care vom putea deconta cu adevarat in cifre exacte activitatea ministrului Turismului, omul Elena Udrea continua, insa, sa ne strepezeasca bunul-simt. Una dintre ultimele "iesiri" ale doamnei Elena Udrea a fost facuta in Franta, in vizita oficiala efectuata alaturi de Traian Basescu, la cea mai moderna centrala nucleara din Europa.

Acolo, pe schelele in constructie ale centralei, Elena Udrea, impresionata de dimensiunile faraonice si tehnologia ultramoderna ale sistemului nuclear, a emis o remarca trecuta cu vederea destul de usor de presa. Probabil, in calitate de ministru al Turismului, incercand pe jumatate si o gluma buna, Elena Udrea i-a intrebat pe membrii delegatiei romane daca "facem si noi la Bucuresti una la fel, da?"

Zambind, alintandu-se si incercand sa para real interesata si interesanta, Elena Udrea a lasat impresia ca o centrala nucleara poate fi achizitionata exact la fel precum un Mercedes S500 sau o geanta Louis Vuitton.

Aceasta remarca, facuta de un reprezentant al guvernului aflat in calitate oficiala in Franta, ne face sa credem ca superficialitatea omului Elena Udrea se transfera si asupra ministrului Elena Udrea. Aceasta coincidenta, care se realizeaza tot mai des intre omul Elena Udrea si ministrul Elena Udrea, este punctul cel mai putin atractiv al turismului romanesc.

Elena Udrea inca penduleaza intre a fi si a te face placut pentru a atrage turistii straini si a fi superficial si ignorant in tratarea problemelor serioase. Ministrul Turismului a demonstrat pana acum ca are o singura virtute certa, aceeasi pe care a avut-o de cand a intrat in polica, si anume - ambitia.

Elena Udrea a demonstrat ca atunci cand exista suficienta ambitie poti ajunge orice ai visat vreodata. Un singur lucru i-a scapat pana acum ambitiei sale: dorinta de a umple formele fara continut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#ministru Elena Udrea, #Udrea centrala nucleara, #visul Elenei Udrea , #stiri Elena Udrea