Elena Udrea anunta cand revine Traian Basescu in politica

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 10:29
4732 citiri
Elena Udrea anunta cand revine Traian Basescu in politica

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat miercuri seara ca fostul presedinte Traian Basescu va reveni in viata politica, atunci cand va veni momentul.

"Traian Basescu va alege sa se reimplice in viata politica atunci cand va considera ca este momentul. PMP si Traian Basescu vor ramane in acest parteneriat. Pe de o parte, PMP este creatia presedintelui. Pe de alta parte, noi ne-am asumat sa ducem mai departe toata viziunea lui Traian Basescu", a spus Udrea, intr-o emisiune la postul B1 TV.

Pe de alta parte, aceasta a afirmat ca mentionarea ei in diverse dosare DNA, precum Microsoft sau Bica, face parte dintr-o strategie de demolare a imaginii fostului presedinte de luptator impotriva coruptiei.

Udrea: Imi asum relatia cu Alina Bica si casatoria cu Dorin Cocos. Sunt dispusa sa raspund la DNA

"Situatia in legatura cu mine nu este intamplatoare. Are legatura cu cei zece ani de mandat al lui Traian Basescu. Se doreste demolarea perceptiei ca Traian Basescu a sprijinit statul de drept si se doreste construirea perceptiei ca regimul lui Traian Basescu a fost unul corupt. Nimeni nu poate sa conteste rolul urias pe care l-a avut Traian Basescu", a explicat liderul PMP.

Totodata, Elena Udrea a sustinut ca nici ea si nici Traian Basescu nu vor candida la presedintia PMP, la viitorul congres.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a declarat ca PMP continua sa beneficieze de experienta fostului presedinte al Romaniei, chiar daca nu s-a inscris deocamdata in partid.

"Este un moment sensibil si, de aceea, luni am decis sa mutam congresul partidului din a doua jumatate a lunii martie in prima jumatate a lunii februarie, pentru a alege o conducere legitima cu un program politic. (...)

Ce se intampla in PMP: S-a despartit Traian Basescu de PMP? De ce a pierdut Elena Udrea? Interviu

Vreau sa avem un parteneriat cu presedintele, domnia sa decide termenii acestui parteneriat, modelul in care se implica, noi ca partid trebuie sa meritam increderea domniei sale. Modul in care se implica poate nu este atat de important. Ceea ce conteaza este experienta pe catre domnia sa o are si care trebuie valorificata in perioada urmatoare", ne-a declarat europarlamentarul PMP.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...