Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elena Udrea: Noua strategie a PSD e sa vorbeasca despre mine

Vineri, 16 August 2013, ora 19:35
2446 citiri
Elena Udrea: Noua strategie a PSD e sa vorbeasca despre mine
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri ca, in prezent, "strategia PSD e sa vorbeasca despre mine".

Desi "o tara intreaga asteapta sa vada ce face echipa lui Ponta", "in laboratoare de comunicare de la PSD, consultantii (...) au stabilit o strategie in care de-acum vor vorbi despre cum se pregateste Elena Udrea de prezidentiale si cum o sprijina Traian Basescu", a declarat Elena Udrea la B1 TV.

"Nu e decat o strategie de comunicare, prin care ascunde ca de fapt nu guverneaza nimic", e de parere fostul ministru, care adauga: "Daca veti intreba oameni din PSD, va vor confirma".

Despre Victor Ponta, Elena Udrea este de parere ca e "un prim ministru care pleaca in concediu si lasa toate probleme in aer". "Eu, ca simplu deputat de Opozitie, pot sa ma duc oriunde, nu am raspunderea guvernarii", a mai afirmat deputatul PDL.

"O tara intreaga asteapta sa vada cu ce se ocupa administratia condusa de domnul Ponta, adica Palatul Victoria. Am inteles ca e nervos pentru ca s-a intors de la Miami cu o saptamana mai devreme si isi arunca nervii pe doamna Udrea, ca pe Basescu e suparat de cand se stie. Problema nu e ca s-a dus la Miami, putea sa se duca si la Honolulu si la Bascauti, putem sa intelegem ca si ministii au concediu, problema este ca a lasat problemele in aer in tara. Doua saptamani a stat hotararea cu privatizarea CFR Marfa pe masa Guvernului, pana s-a intors domnul Ponta din concediu", a spus Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Suceava, ca Palatul Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, fiind "o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale".

Ponta: Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, e echipa de campanie pentru Udrea

"Ce exista la nivelul Cotroceniului? Cotroceniul nu mai exista ca Presedintie. Cotroceniul este o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale. Le doresc succes deplin", a spus premierul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Udrea Victor Ponta, #Elena Udrea strategie PSD, #Udrea Ponta privatizare CFR Marfa , #Traian Basescu