Elena Udrea si Valeriu Turcan, disputa pe Facebook pe tema numirii Alinei Bica la DIICOT

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 17:58
7300 citiri
Elena Udrea si Valeriu Turcan, disputa pe Facebook pe tema numirii Alinei Bica la DIICOT

Dupa ce Valeriu Turcan a afirmat ca Traian Basescu a numit-o pe Alina Bica la DIICOT la insistentele Elenei Udrea, aceasta ii raspunde pe o retea de socializare afirmand ca daca nu ar fi fost ea ar fi fost cunoscut acum doar ca sotul Ralucai Turcan.

"Valeriu Turcan, cel care probabil si acum ar fi fost pentru public doar sotul Ralucai Turcan daca nu m-ar fi cunoscut pe mine, a afirmat recent ca Presedintele a numit-o pe Alina Bica in fruntea DIICOT ca urmare a insistentelor mele. Ca unul care a lucrat cu Traian Basescu atatia ani, Turcan ar trebui sa recunoasca faptul ca nimeni nu ii poate impune ceva acestuia, oricat ar insista", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Mai mult, Elena Udrea a afirmat ca Valeriu Turcan nu ar trebui sa vorbeasca despre sustineri si recomandari, deoarece cariera lui se bazeaza "exclusiv pe asa ceva".

Udrea, fotografiata la Paris cu sefa DIICOT? (Foto)

"Presedintele colaborase in cateva momente, cum ar fi elaborarea Codurilor penale, dar nu numai, cu Alina Bica si o cunostea ca profesionist suficient de bine incat sa o sustina fara recomandarea sau insistentele cuiva.

Nu Valeriu Turcan ar trebui sa vorbeasca despre sustineri si recomandari, deoarece cariera lui se bazeaza exclusiv pe asa ceva. In 2006, a lucrat ca si consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afara de Tariceanu de la Agentia de Strategii Guvernamentale si ramasese fara job", a mai afirmat Udrea.

Alina Bica, un nou dosar? Numele Elenei Udrea, alaturi de cel al lui Dorin Cocos

Liderul PMP sustine ca in anul 2007 a fost printre cei care l-a sustinut pe Valeriu Turcan pentru ocuparea postului de purtator de cuvant al presedintiei.

"Dupa ce a plecat Adriana Saftoiu de la Cotroceni, in primavara lui 2007, am fost printre cei care l-au sustinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtator de cuvant. Asa se face ca, astazi, are ocazia sa vorbeasca pe la televizor in calitate de fost colaborator al Presedintelui si, deci, evident, un mare cunoscator intr-ale politicii! Episodul cu plecarea de la Cotroceni, dat afara de Presedinte, intr-o alta postare...", incheie Elena Udrea.

Replica lui Valeriu Turcan nu a intarziat sa apara, el transmitandu-i Elenei Udrea, tot pe Facebook, ca ii doreste liniste sufleteasca si impacare.

"Doamnei Elena Udrea, ii doresc liniste sufleteasca, impacare si multe bucurii alaturi de familie si cei dragi! In toate trebuie sa existe macar un dram de decenta si dreptate!", i-a transmis Valeriu Turcan.

I.O.

Citește și:
PSD și PNL testează răbdarea primarilor după ce au amânat pentru a patra oară pensiile speciale pentru aleșii locali
PSD și PNL testează răbdarea primarilor după ce au amânat pentru a patra oară pensiile speciale pentru aleșii locali
Coaliția de guvernare nu elimină dar nici nu oferă pensii speciale către autoritățile locale, în ciuda promisiunilor, după ce ministerul de Finanțe a publicat o ordonanță care prevede...
De ce a fost importantă pentru România reuniunea miniștrilor de externe din NATO, care a avut loc la București. Explicațiile lui Bogdan Aurescu
De ce a fost importantă pentru România reuniunea miniștrilor de externe din NATO, care a avut loc la București. Explicațiile lui Bogdan Aurescu
Bogdan Aurescu a vorbit miercuri, 30 noiembrie, despre importanța reuniunii miniștrilor de externe din statele NATO, care a avut loc la București, în perioada 29-30 noiembrie. De la...