Elena Udrea, suparata pe "nemultumitii" care cauta zazanie intre Basescu si USL

Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 10:31
3203 citiri
Elena Udrea, suparata pe "nemultumitii" care cauta zazanie intre Basescu si USL

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca romanii au Guvernul pe care si l-au ales, prin urmare "sa ne fie de bine", intrebandu-se "De fapt, cine vrea cu adevarat coabitare?".

"Toata lumea si-a dat cu parerea ce trebuia sa faca presedintele cu desemnarea lui Victor Ponta in functia de prim-ministru. Multi sperau sa nu il numeasca. Unii cu buna credinta. Altii, nu pentru ca ei nu ar avea incredere in capacitatea lui Ponta de a fi in fruntea Guvernului, ceea ce ar fi fost corect, ci pentru ca isi doreau un conflict.

Chiar cu riscul generarii unei crize politice uriase, pentru care nimeni, nici macar liderii europeni care au criticat comportamentul USL si al premierului de atatea ori, acum nu ar fi gasit argumente la refuzul de a actiona constitutional si conform cu dorinta poporului. Pentru ca 60 la suta din romani au votat cu USL, deci i-au creditat pentru guvernare", a scris Elena Udrea, pe blogul sau.

Fostul ministru al Turismului considera ca "nemultumitilor" le place conflictul, "pe care tot ei se prefac a-l condamna apoi feroce la televizoare".

Presedintele si scosul castanelor din foc

Elena Udrea noteaza ca, dupa ce presedintele Traian Basescu "nu a scos castanele lor din foc", nemultumitii se pregatesc de un alt scandal, vrand sa vada "cum se da o lupta pentru putere intre presedinte si USL".

"Anunta si incearca sa provoace suspendarea de catre presedinte a unor ministri cu dosare penale, in ciuda USL-ului. Ma uit si mi se face sila! Dupa ce au tocat ani de zile toate incercarile lui Traian Basescu de a impune independenta justitiei si functionarea ei si in cazul politicienilor pana acolo incat se pare ca pentru electorat nu mai valoreaza mare lucru aceste principii, acum, sub pretextul dosarelor penale, ar vrea sa vada cum totusi se da o lupta intre presedinte si USL.

S-au straduit sa convinga poporul ca nu conteaza daca un politician are probleme cu legea, el poate fi votat si trimis in Parlament, iar acum se prefac a fi interesati ca in Guvern vom avea penali", a precizat fostul ministru.

In incheierea postarii, deputatul democrat-liberal afirma ca romanii au Guvernul pe care l-au ales si ca este timpul "sa scoatem singuri castanele din foc".

"Avem guvernul pe care poporul l-a ales! Deci sa ne fie de bine! Si cred ca este timpul sa scoatem singuri castanele din foc. Sau, daca nu vrem sa ne ardem, sa fim destepti si sa nu le mai aruncam acolo!", a conchis Elena Udrea.

F.N.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....