Elena Udrea: Traian Basescu nu vine sa ma aplaude pe mine la Conventie!

Vineri, 22 Martie 2013, ora 21:46
3006 citiri
Elena Udrea: Traian Basescu nu vine sa ma aplaude pe mine la Conventie!
Foto: Realitatea TV

Elena Udrea, candidata la sefia PDL, la alegerile de sambata, sustine ca Traian Basescu nu participa la Conventia democrat-liberalilor pentru a o sustine, pentru a o "aplauda", ci doar pentru a sprijini partidul, nu si pe un candidat sau altul. "Sigur nu vine sa m-aplaude pe mine!", spune fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea, care se lupta pentru sefia partidului cu Vasile Blaga si Monica Macovei, sustine ca prezenta lui Basescu la Conventie "inseamna foarte mult pentru partid, in primul rand", si apoi pentru candidatii la functia suprema in PDL.

"Nu vine sa sustina pe Blaga, Udrea sau Macovei, nu vine pentru o persoana", a mai spus aceasta, vineri seara, la Realitatea TV.

"Este cel mai puternic, credibil lider de dreapta", a declarat Elena Udrea, mentionand ca in van a tot incercat USL "sa separe in ultimii ani PDL de Basescu".

Aceasta a reamintit ca Traian Basescu nu a participat doar la evenimentele PDL-ului in calitate de presedinte al Romaniei, el luand parte si la conventiile PSD.

Prezenta sa la evenimentul de sambata "este o speranta pe care membrii de partid o au cu privire la viitorul PDL", a mai spus Udrea. "Suntem un partid norocos ca avem un partener ca Traian Basescu, ca avem cel mai important lider astazi, suntem constienti de rolul pe care il joaca Traian Basescu in destinul PDL", a mai afirmat aceasta.

Elena Udrea sustine ca pana vineri seara, cand anuntul participarii sefului de stat la Conventie a fost publicat pe site-ul presedintiei, nu a stiut daca acesta va lua parte la eveniment, mentionand insa ca invitatia a fost lansata zilele trecute.

Traian Basescu participa sambata la Conventia PDL

Opozitie de dimineata pana seara la actuala putere

In ceea ce priveste viziunea sa, daca va castiga alegerile de sambata, aceasta "este una a schimbarii. Seamana cu ce a facut Traian Basescu cand a devenit liderul PDL: reorganizarea PDL de la baza lui, deschiderea comunicarii intre varf si baza, deschiderea catre electorat si opozitie de dimineata pana seara la actuala Putere".

In ceea ce priveste aliantele pe care le va face, acestea nu exclud una cu Mihai Razvan Ungureanu, "este posibil, in mod categoric, nu ma gandesc la o alianta cu PSD!". Per ansambu este "interesata de aliante cu toate partidele de centru dreapta, chiar si cu noua alianta creata acum o saptamana, Alianta DA, un nume nu foarte bine primit in interiorul PDL".

Dezamagita de Gheorghe Flutur

Elena Udrea a discutat si despre relatia cu Gheorghe Flutur, mentionand ca a fost o surpriza faptul ca acesta nu a sustinut-o si l-a preferat pe Vasile Blaga.

"Faptul ca nu m-a sustinut, nu a fost de partea motiunii mele acum - a fost o surpriza. Am fost in echipa Emil Boc ani de zile... O optiune pe care mi-e greu sa o inteleg", a afirmat Udrea, mentionand ca in trecut Flutur nu l-a considerat pe Blaga potrivit pentru sefia partidului.

Despre costurile de campanie, Udrea afirma ca nu au fost foarte mari si ca au fost sustinute "din banii mei personali".

#Elena Udrea Traian Basescu Conventie, #Udrea Basecu Conventie PDL, #Udrea sefie PDL, #strategie Udrea PDL, #Udrea Flutur , #Traian Basescu