Elena Udrea, un presedinte pentru 30 de ani (Opinii)

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Joi, 07 Aprilie 2011, ora 13:47
5864 citiri
Elena Udrea, un presedinte pentru 30 de ani (Opinii)
Foto: antena3.ro

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, nu se vede altundeva pentru urmatorii 30 de ani decat in politica. Intr-un interviu acordat in cotidianul Adevarul ministrul Dezvoltarii si Turismului nu concepe nici macar sa se gandeasca la un copil atat timp cat toata energia de zi cu zi ii este concentrata pe rezolvarea problemelor tarii. Un sacrificiu continuu al unei vieti si asa destul de chinuite.

Asa aflam ca dupa nopti de nesomn din cauza grijilor pentru neplata creditului de 3,3 milioane de euro, dupa stresul provocat de caldura prea mare din apartament, pe care nu stie cum sa o scada decat deschizand ferestrele in plina iarna sa intre gerul de afara, dupa ce se mai si ingramadeste in propria baie mult mai mica decat intr-un bloc de la ANL, Elena Udrea nu isi permite sa aiba linistea necesara unei vieti normale de femeie pana cand nu va scoate tara din recesiune.

Confesiunile pe banda rulanta ale ministrului Elena Udrea nu doar ca socheaza pe orice om de bun simt, care duce o viata normala intr-o Romanie a anului 2011, dar mai si oripileaza prin cinismul si sadismul cu care ele sunt facute publice. Ascultand-o pe Elena Udrea mai ca ajungi sa-i plangi de mila. Un politician care este gata sa isi dea viata pentru tara si popor. Ca aceasta noua fotografie nu se pupa deloc cu imaginea de miliardar cu genti de zeci si zeci de mii de euro, cu masini de sute de mii de euro si cu afaceri de milioane, asta este o cu totul alta problema.

O fractura de imagine pe care Elena Udrea incearca acum din rasputeri sa o astupe cu declaratii aiuritoare, care venind peste aceste realitati ar trebui sa trezeasca si pe cel mai candid dintre naivii Romaniei. Sa iti imaginezi la modul serios ca un personaj ca Elena Udrea isi imagineaza ca va dainui matusalemic in politica romaneasca pentru "urmatorii 30 de ani de aici incolo" si ca spera sincer "ca pana la 70 de ani sa nu se retraga din politica" ar insemna sa fim rupti de orice realitate.

Oare s-o fi intrebat Elena Udrea vreo clipa unde ar fi si ce ar mai fi domnia sa dupa ce Traian Basescu nu va exista in politica? Sau macar ce va deveni ea atunci cand Basescu nu va mai fi presedinte? Intrebarile stanjenitoare pentru Elena Udrea pot continua si cu cat ele vor fi pronuntate mai onest cu atat mai clar se va observa si va iesi la suprafata ipocrizia si falsitatea declaratiilor sale. Astfel, ce batalii electorale mari, importante, de anvergura, a castigat ministrul Elena Udrea, ca sa se poata imagina in presedinte chiar al partidului si apoi al tarii si sa isi creioneze un viitor pentru urmatoarele trei decenii in politica?

Fara nicio pregatire sau competenta in domeniul administrativ sau politic, fara nicio pregatirea profesionala substantiala si fara nicio cariera impresionanta in niciun domeniu, Elena Udrea se viseaza un fel de printesa a Romaniei care va fi privita ca model peste ani de generatiile care vor urma. Fara ca ea insasi sa aiba vreun model in viata, potrivit propriilor declaratii, Elena Udrea vrea nici mai mult nici mai putin sa devina un far calauzitor pentru tinerii de azi si de maine.

Aceeasi Elena Udrea care la inundatii impartea pantofi cu toc femeilor care aveau malul in casa pana la lustra, aceeasi femeie care vorbea despre presedintele Norvegiei si care ne proclama urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu, isi extinde astazi ambitia nemasurata si ego-ul infinit peste tot viitorul Romaniei. Daca aceste arogante si fantezii ale unui personaj rupt de orice realitate romaneasca vor prinde si la altcineva in afara de fatucile si baietasii de bani gata de prin Dorobanti, atunci aceasta tara are, intr-adevar, viitorul condamnat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Elena Udrea ministru Dezvoltarii, #Elena Udrea Traian Basescu, #Elena Udrea PDL politica , #Traian Basescu
Comentarii