Udrea: Am intrat in politica pentru Traian Basescu

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 22:51
1298 citiri
Udrea: Am intrat in politica pentru Traian Basescu

Deputatul PDL Elena Udrea a marturisit, marti seara, ca a intrat in politica pentru Traian Basescu si ca a fost un avantaj pentru ea ca a putut sa se formeze alaturi de presedinte.

"Sunt un politician care a intrat in politica pentru Basescu si Stolojan (Theodor Stolojan - n.red.) si care a continuat sa faca politica si sa creasca in politica la scoala lui Traian Basescu, sunt unul dintre politicienii care au avut avantajul de a se forma alaturi de Traian Basescu", a declarat Udrea la Romania TV.

Deputatul PDL a explicat motivul pentru care debutul sau in politica a fost in PNL.

"Am intrat in PNL pentru ca atunci dorinta mea a fost sa intru in echipa DA, iar varianta posibila era la PNL, echipa lui Stolojan".

Udrea: Din partid au dezertat sustinatorii lui Blaga

Fostul ministru a adaugat ca in continuare se numara printre cei care considera ca trebuie continuat parteneriatul inceput cu Traian Basescu si care a adus multe reforme tarii. "Cred in continuare ca este nevoie de acest parteneriat si pentru binele PDL. Nu trebuie sa ajungem in situatia sa ne batem sa impartim un electorat care este al PDL", a continuat ea.

"Basescu nu are nevoie sa il apere Elena Udrea"

Elena Udrea considera ca PDL nu trebuie sa dea niciun mesaj impotriva presedintelui.

"Eu nu cred ca asta e solutia pentru PDL, sa aiba mesaje impotriva lui Traian Basescu. Exista un electorat puternic de centru dreapta care are incredere in presedinte. Din partea PDL ar fi o lipsa de viziune politica sa incerce sa imparta acest electorat. (...) Traian Basescu nu are nevoie de aparator, nu are nevoie sa il apere Elena Udrea. Ar trebui sa trecem peste asta si sa vedem si interesul PDL, a fost doar o situatie politica", a adaugat deputatul PDL.

Udrea: Daca eram eu presedinte PDL, Negoita era purtator de cuvant, nu Saftoiu

Referitor la numirea Adrianei Saftoiu in functia de purtator de cuvant al PDL, deputatul a spus ca spera ca aceasta sa nu intareasca un mesaj antiprezidential.

"Sper ca Saftoiu nu a venit in functie sa intareasca un mesaj antiprezidential. (...) In numele meu, nu poate da nimeni nici un mesaj antiprezidential. Eu nu cred ca asta e solutia pentru PDL", a adaugat ea.

Citeste si:
Guvernul Cioloș, mort încă din fașă. Cum arată ”aventura” USR din Parlament
Guvernul Cioloș, mort încă din fașă. Cum arată ”aventura” USR din Parlament
Guvernul Cioloș va fi supus pentru votul de învestitură miercuri, 20 octombrie, de la ora 10.00. Cu toate astea, misiunea USR pare a fi una imposibilă de vreme ce atât PNL cât și PSD au...
Cei mai bogați europarlamentari ai României. Rareș Bogdan, deputatul cu tablouri și ceasuri de 400.000 de euro
Cei mai bogați europarlamentari ai României. Rareș Bogdan, deputatul cu tablouri și ceasuri de 400.000 de euro
România este reprezentată în Parlamentul European de 33 de deputați, având un mandat de cinci ani. Salariul lunar net pentru această funcție este de aproximativ 7.000 de euro, la care se...
Sursa: Ziare.com