Udrea, din nou in perfect acord cu Traian Basescu

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 22:52
1465 citiri
Udrea, din nou in perfect acord cu Traian Basescu
Foto: Arhiva

Ministrul Turismului, Elena Udrea, sustine ca seful statului a spus tot timpul ca este nevoie de o guvernare care sa isi asume "masuri nepopulare pentru politicieni".

Este raspunsul dat de ministru jurnalistilor la intrebarea cum comenteaza afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora cine nu doreste sa scoata tara din criza poate sa plece in Opozitie.

"Este un punct de vedere al presedintelui, care a spus de fiecare data ca este nevoie de o guvernare curajoasa, de o guvernare care vrea cu adevarat reformarea tarii si care sa isi asume masuri nepopulare pentru politicieni. Este in sensul in care a spus, de fiecare data, ca Romania are nevoie de politicieni onesti si curajosi in acest moment si cred ca are dreptate", a raspuns Udrea, citata de Mediafax.

Ea a explicat ca presedintele se referea la acei politicieni care cred ca pot guverna Romania, desi nu au alternative economice si nici nu pot forma coalitii.

Basescu: Pe mine ma intereseaza o majoritate care sa nu spuna 'am votat din greseala'

Seful statului a declarat, luni, la postul public de televiziune, ca daca cei din actualul partid majoritar aflat la guvernare sau din coalitie nu pot sustine Guvernul si reformele, atunci sa treaca "si maine" in Opozitie.

Intrebat daca nu ar trebui sa caute, ca presedinte, in conditiile in care actuala majoritate nu ar functiona, o noua majoritate, Basescu a raspuns: "Da, dati-mi-o si o aduc la guvernare, cu o singura conditie: sa respecte prioritatile reale ale Romaniei, nu cu demagogie".

"Pe mine ma intereseaza strict o majoritate, indiferent ce culoare politica are, care sa fie responsabila fata de tara, nu o majortitate care sa spuna 'Am votat din greseala', nu o majoritate care sa nu se adune la voturile importante. O asemenea majoritate e toxica pentru tara. Ma intereseaza o majoriotate care sa puna ca prim obiectiv servirea interesului national al unei tari care se afla in criza economica", a spus Basescu.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#PDL Elena Udrea, #declaratii Traian Basescu , #Traian Basescu
Comentarii