Udrea, catre cei care vor sa-l suspende pe Basescu: "It's not going to happen, guys!"

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 13:47
4458 citiri
Udrea, catre cei care vor sa-l suspende pe Basescu: "It's not going to happen, guys!"

Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este convinsa, ca si premierul Emil Boc, ca mogulii colaboreaza cu politicienii ca sa il suspende pe Traian Basescu, iar pentru asta au o strategie care include si atacuri la adresa ei, dar le transmite, in engleza, ca asa ceva nu se va intampla.

"Exista o strategie comuna a lui Voiculescu si Vantu pentru suspendarea Presedintelui Basescu. Si lovesc in mine ca parte a acestei strategii. Delirul de invective si acuzatii la adresa mea nu va fi oprit nici astazi, nici maine si nici peste cateva zile. Pentru ca ei isi imagineaza ca strategia de inlaturare a presedintelui, care nu a dat roade in 2007 sau in 2009, o sa functioneze acum, in 2010. It's not going to happen, guys!", scrie Elena Udrea, pe blogul personal.

Democrat-liberala nu are niciun dubiu ca Vintu si Voiculescu lucreaza intens ca sa scape de presedinte, iar dovada stau "articolele de pe site-ul Cotidianlui si de pe site-ul Antenei 3, dar si la Realitatea Tv.

"Daca le spui in fata ce gandesti si ca stii care le este planul, de-aia se-ambitioneaza mai tare moderatorii emisiunilor de seara sa arate ca "stim ce avem de facut: nu o sa-i permitem Elenei Udrea sa mearga de 4 ori intr-un an cu elicopterul platit de ea. Cum isi permite acest ministru sa dea bani proprii in loc sa-i foloseasca pe cei ai ministerului? Rusine, Elena Udrea". Si-apoi da-i cu posetele si pantofii la inaintare", a mai notat aceasta.

SOV ataca institutiile statului, seara de seara, pe banii romanilor

Elena Udrea il "anunta" pe "domnul Dan Voiculescu ca, daca ii pune la dispozitie avionul personal, folosit pana acum pentru angajatii model, nu va mai da bani de la ea pe deplasarea cu elicopterul in interes de serviciu".

"Nu daca n-as avea eu pantofi si genti s-ar plati pensii si salarii, ci daca oameni ca Sorin Ovidiu Vintu nu ar fi dat tunuri precum FNI. Putina lume stie ca statul, prin AVAS, a platit pana acum 120 de milioane de euro pagubitilor FNI si ar mai trebui sa mai plateasca inca 180 de milioane de euro.

Cu totul, 300 de milioane de euro din banii romanilor, care puteau fi folositi pentru plata pensiilor si salariilor. In schimb, trebuie platite tunurile lui Vintu, care-si permite astfel sa finanteze un trust de presa falimentar. SOV ataca institutiile statului, seara de seara, pe banii romanilor", conchide Udrea.

Citeste si:
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Președintele Klaus Iohannis rămâne la un minim al încrederii românilor, conform unui sondaj de la finalul anului trecut acesta având doar 20%, fiind în spatele premierului Ciucă și a...
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 16 ianuarie, că guvernul lucrează la o nouă schemă de sprijin pentru populație în urma creșterii facturilor la curent și gaze, care...