Udrea, despre petrecerea de Revelion si cum va creste PDL

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 14:10
4332 citiri
Udrea, despre petrecerea de Revelion si cum va creste PDL
Foto: Romania TV

Elena Udrea a petrecut Revelionul alaturi de familia prezidentiala, intai la un hotel de lux din Covasna, iar apoi chiar in vila de protocol in care a fost cazat Traian Basescu.

De la hotelul de lux, Elena Udrea i-a urmat pe presedinte si sotie la vila de protocol a sefului de stat, la orele 3.30, unde a mai petrecut cu acestia inca aproximativ o ora, la cafea, dupa cum a declarat deputata PDL la Romania TV. Ulterior, Elena Udrea s-a reintors la locul de cazare.

De Revelion, turistii au petrecut si s-au bucurat de ceea ce gazdele au pregatit - "un meniu rafinat, muzica si mai ales dans", povesteste Elena Udrea pe Facebook.

"Revelionul s-a terminat, am inceput un an nou cu dorinta ca 2013 sa fie mai bun decat cel care s-a dus. La Covasna, turistii au petrecut si s-au bucurat de tot ceea ce gazdele ne-au pregatit: un meniu rafinat, muzica si mai ales dans. Am avut si foc de artificii si am ciocnit cu toti cei din restaurant sampanie la miezul noptii", scrie Udrea pe Facebook.

"Dar, pentru mine, cea mai mare satisfactie au fost cuvintele de apreciere ale oamenilor, turisti sau localnici, fata de lucrurile pe care le-am facut pentru Covasna, pentru tot turismul balnear, pentru partiile de schi, pentru proiectele din secuime. Asa ca astazi vreau sa fiu si eu turist si ma voi bucura de frumusetea naturii de aici, de aerul curat, dar si de un gulas unguresc", adauga ea.

Atat Elena Udrea, cat si cuplul prezidential vor mai sta si marti la Covasna. Elena Udrea mai scrie pe Facebook ca poate va face in cursul zilei o vizita si la Centrul de Sanatate al hotelului, care beneficiaza de apele minerale si mofetele de care dispune Covasna.

"Si cum se spune ca ce faci in prima zi din an faci tot anul, nu m-as supara daca in 2013 as face mai mult turism in Romania, ceea ce va recomand tuturor. La multi ani! Si nu uitati, Explore the Carpathian Garden!:)", incheie aceasta postarea pe Facebook.

Legat de 2013, Elena Udrea a declarat ca isi doreste un an "cu mai multa liniste". Despre partidul din care face parte, Udrea a afirmat ca este convinsa ca PDL va creste, inclusiv pe fondul dezamagirilor pe care le va da USL.

Intrebata de jurnalisti daca va intra in cursa pentru conducerea PDL, ea s-a abtinut sa raspunda, mentionand ca in acest moment nu se gandeste la asa ceva.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Elena Udrea Revelion Covasna, #Elena Udrea revelion Traian Basescu , #Traian Basescu