Udrea sare in apararea lui Basescu: Oamenii politici nu sunt chiar roboti

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 22:50
4523 citiri
Udrea sare in apararea lui Basescu: Oamenii politici nu sunt chiar roboti
Foto: B1 TV

Deputatul Elena Udrea a sarit, miercuri, in apararea lui Traian Basescu, al carui limbaj din ultima perioada a fost criticat.

Basescu, nou atac la Gabi Firea: A facut scoala turnatorului Felix. Poarta ghinion oricarui barbat

Basescu: Comisia Nana, un abuz. Firea - santajist de profesie, Ponta - procuror ratat (Video)

"Este mai usor sa vorbesti cand nu ti se intampla tie. Cei care au copii stiu. Si eu, care nu am, inteleg ca e mult mai greu sa rezisti, sa te controlezi, sa nu spui ce-ti trece prin cap. De atat de mult timp Traian Basescu este nevoit sa suporte atacuri asupra familiei", a declarat Elena Udrea la B1 TV.

Elena Udrea: Gabriela Firea a depus plangere in calitate de sotie. Inventeaza

Deputatul a explicat ca "oamenii politici nu sunt chiar roboti, mai ales cand te tin de 10 ani in atacuri".

"Traian Basescu vine dupa 10 ani in care a fost suspendat de doua ori. A fost lupta pe care a avut-o de dus. Miza mandatului sau a fost lupta pentru independenta justitiei", a explicat Elena Udrea.

Prezidentialele, o batalie pe viata si pe moarte

Cat despre atacurile politice din ultima perioada, deputatul a explicat ca asa va fi campania de anul acesta, una pe viata si pe moarte. "Jucam cea mai importanta miza pentru Romania pentru urmatorii 10 ani. Va fi o batalie pe viata si pe moarte!", a afirmat deputatul de Neamt.

Udrea a explicat si care este strategia lui Victor Ponta din aceasta perioada: "Victor Ponta va candida la prezidentiale. Duce o lupta cu regimul Basescu, spera sa atraga o masa critica, care sa fie impotriva candidatului dreptei la prezidentiale", oricare ar fi el.

In ceea ce priveste o eventuala candidatura la prezidentiale a lui Mircea Geoana, Elena Udrea e de parere ca acesta "e scos din carti".

#Elena Udrea apara Traian Basescu, #Elena Udrea Basescu Firea, #Elena Udrea prezidentiale 2014, #Elena Udrea Mircea Geoana alegeri prezidentiale, #Elena Udrea strategie Ponta prezidentiale , #Traian Basescu