Vanghelie: Traian Basescu vroia sa o faca pe Elena Udrea premier

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 21:48
2989 citiri
Vanghelie: Traian Basescu vroia sa o faca pe Elena Udrea premier

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat marti seara ca nu crede ca Traian Basescu o va suspenda pe Elena Udrea, insa este suparat pentru ca vroia sa o puna premier si nu a mai putut face asta.

Mai mult chiar, social-democratul a lansat ideea ca PD-L face orice ca sa scoata PSD de la guvernare si se pregateste sa aiba o guvernare cu UDMR.

"Supararea presedintelui a fost alta, avea alte planuri cu doamna Elena Udrea sa o puna sa fie premier, dar s-au schimbat planurile si ei nu s-au asteptat la aceasta Comisie. Ei incearca intr-o formula sau alta sa aiba o guvernare cu UDMR de aici si graba asta cu asumarea raspunderii acestor legi si alte formule de aplicare si jignire a unor ministrii.

Ei fac orice doar, doar or gasi un motiv sa scoata Partidul Social Democrat de la guvernare. Iar planul cu UDMR se explica prin faptul ca acestia nu vin alaturi de PNL sa depuna motiunea de cenzura", a declarat edilul sectorului 5 la emisiunea "Vorbe Grele" de la Antena 2.

Marian Vanghelie a lasat sa se inteleaga ca nu detine informatii sigure, dar este atent la joc si a observat ca a picat partea cu Elena Udrea.

"La un moment dat era o varianta cu un Guvern tehnocrat cu oamenii care sunt pe langa casa Elenei Udrea. Eu nu cred in racolari, ci in oameni care doresc ei sa plece, nu stiu pe ce se joaca, dar stiu ca oamenii de la PSD nu pleaca, sunt unii pe care i-am dat noi afara sau diverse accidente. Sunt mai multe problemute si aici nu ma refer la Madalin Voicu", a mai declarat social democratul.

Nimeni nu il sustine pe Sorin Oprescu

Marian Vanghelie a mai spus ca nimeni nu il sustine pe Sorin Oprescu, iar el nu l-a mai sustinut pentru ca stia ca edilul primariei Capitalei nu are rabdare sa stea la Parlament.

"Eu am sustinut o anumita vreme sa nu il punem pe Sorin Oprescu pe lista si 75% dintre colegii mei au fost impotriva mea la vremea aceea. Sorin nu are rabdare sa stea in Parlament, nu a stat niciodata la o sedinta. Credeti ca cineva de la Bucuresti o sa il voteze pe Sorin Oprescu pentru cel mai mare carnat!?", a mai declarat social democratul.

Marian Vanghelie a declarat ca Sorin Oprescu nu intelege mecanismele astea si nu o spune cu rautate. Social democratul a pomenit si de serviciile secrete romane si a spus ca ofiterii din anumite servicii sunt niste oameni seriosi care intr-adevar apara anumite lucruri in aceasta tara.

"Cand anumite persoanje sau persoane din politica o iau razna acesti oameni din SPP sau SRI obligatoriu cauta formula sa creeze un echilibru. In orice stat sunt anumite institutii ale statului care trebuie sa intervina sa creeze un echilibru. Acesti oameni din serviciile secrete vor fi de partea poporului si Traian Basescu va pierde alegerile. Sorin Oprescu nu ia mai mult de zece la suta", a mai declarat acesta.

Marian Vanghelie a mai spus ca se cunoaste ca s-au intamplat anumite lucruri si mai crede, ca pur si simplu, se vor intampla niste lucruri pe viitor.

"Nu sunt un specialist, desi par un tip informat, dar cred ca inclusiv mass media o sa isi aduca aportul in schimbarea raportului de forte la alegerile prezidentiale si va da in vileag metodele practicate de Traian Basescu. Pentru ca in cinci ani lupta de-a coruptia a fost ca joaca cu maimuta", a mai declarat liderul social democrat.

Vanghelie s-a laudat cu modernizarea din sectorul cinci

Edilul sectoului cinci a declarat ca ultimele investitii majore din Bucuresti s-au facut in apa, canalizare, spatii verzi si cimitire.

"De cativa ani de zile am terminat proiectarea pe cateva strazi. Mai am o suta si ceva de strazi sa le finalizez din cele 700 cate erau cand am preluat mandatul. Ii platim din doi in doi ani pe constructori si intre timp mai facem verificari la calitatea lucrarilor.

Vreau sa va spun ca orice tip de investitie majora care s-a facut in sectorul 5 in caietul de sarcini e trecut ca plata se face la finalul lucrarilor. Pentru ca sectorul cinci nu are bani ca la primaria Capitalei si pe angajatii mei ii trimit sa verifice mereu calitatea acestora ca eu nu imi permit ca din doi in doi ani sa razuiesc sa sa repar din nou strazile", a mai declarat acesta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marian Vanghelie, #Elena Udrea premier, #guvern PDL UDMR , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
la cite prostii debiteaza VanGhelie, ar fi trebuit sa fie deja seful nebunilor de la Spitalul no. 9...
Poza khachaturian
khachaturian
rank 1
da bai puradel de ferentari,basescu in calitete de presedinte al romaniei pune pe cine vrea premier