Udrea il invita pe Basescu la Baile Boghis

Marti, 23 Iunie 2015, ora 10:41
6730 citiri
Udrea il invita pe Basescu la Baile Boghis
Foto: B1TV

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Politie in cadrul controlului judiciar impus de procurorii DNA in dosarul Gala Bute. Deputatul PMP a criticat lipsa de comunicare oficiala din partea presedintelui si premierului si a spus ca ii este dor de activitatea parlamentara, dar nu de actualul Parlament.

Dupa inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, Elena Udrea a anuntat public ca va merge la medic.

"Am reusit, deocamdata mananc, merg", le-a raspuns ea jurnalistilor care au asteptat-o, marti, in fata Sectiei de Politie 2 din Capitala.

In context, Elena Udrea a dezvaluit ca desi acum poate parasi locuinta, o face foarte rar. "M-am obisnuit sa stau in casa, incat aproape nu ies. (...) Cand stai mai mult intins ca nu te poti misca, incep sa te lase articulatiile. Citesc, scriu, stau foarte mult timp in casa", a punctat ea.

Elena Udrea, intrebata cum de arata atat de bine: E greu in puscarie sa tii dieta

Pe de alta parte, intrebata despre cazul lui Victor Ponta, Udrea a afirmat ca acesta are o dubla problema.

"Unde doreste dansul sa se opereze il priveste. Problema sa e dubla, e si prim ministru, e si seful celui mai mare partid din Romania. Daca mai vrea sa faca politica in aceasta tara, ar trebui sa se intoarca. Solutia cu interimatul e buna, provizoriu. Dar democratie fara partide politice nu se poate. Va trebui sa se intoarca sa fie liderul PSD, daca mai vrea sa faca politica, daca nu, sa lase locul altuia", a declarat fostul presedinte PMP.

Ponta a publicat documentele medicale din Turcia pe Facebook (Galerie foto)

Elena Udrea a comentat si faptul ca premierul Ponta, la fel ca si presedintele Iohannis, comunica doar pe Facebook.

"Mai avem nevoie si de comunicare oficiala. Pare un pic derizoriu, a devenit o moda (...) ", a spus aceasta.

Cu ce se mai ocupa

Intrebata daca isi reia activitatea in Camera Deputatilor, pentru ca acum poate parasi domiciliul, Elena Udrea a reamintit ca "mai sunt cateva zile de Parlament".

"O sa incerc sa lucrez peste vara. Lucrez la cateva legi, dar necesita cercetare la nivelul UE", a dezvaluit deputatul.

De asemenea, Udrea lucreaza la o "carte despre cele 72 de zile cat am stat in puscarie", dar cu pauze.

"Rememorarea acelei perioade nu e una care sa imi faca placere", a precizat ea.

Intrebata daca ii este dor de activitatea parlamentara, aceasta a reapuns: "de activitate da, de Parlament nu".

"Avem o clasa politica lasa, ingrozita, inghetata de frica, lideri politici slabi, care fac foarte mult rau. Unul a fugit in Turcia, altii sunt ascunsi, nu ii vede nimeni - cei care ar trebui sa faca opozitie", a completat aceasta.

Udrea ii cearta pe romanii care accepta mita electorala: Este vina tuturor

In ceea ce priveste procesul sau, Elena Udrea a anuntat ca avocatii se ocupa de sesizarea CEDO, dar "acum sunt prinsi cu ceea ce se intampla in dosar, in instanta".

Intrebata daca a fost vizitata de Traian Basescu in ultima perioada, Elena Udrea a replicat enigmatic: "De cand sunt in control judiciar ma pot misca si eu".

"O sa merg sa imi fac un tratament cu apa termala, pentru articulatii, la Baile Boghis (...) Nu am stabilit asa ceva (sa mearga impreuna cu Basescu - n.red.), dar daca are probleme cu articulatiile il invit si pe dansul. Am vazut ca e racit deocamdata", a mai spus ea zambind.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Udrea control judiciar, #Udrea Ponta operatie Turcia, #Udrea Basescu Baile Felix , #Victor Ponta