Udrea, critici si atacuri din fata Politiei: Luptele politice amplificate cu efortul DNA afecteaza economia

Marti, 21 Iulie 2015, ora 11:08
5341 citiri
Udrea, critici si atacuri din fata Politiei: Luptele politice amplificate cu efortul DNA afecteaza economia
Foto: Arhiva Ziare.com

Elena Udrea a vorbit, marti dimineata, despre subiectele aflate pe agenda zilei, inclusiv respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis si tratamentul premierului Victor Ponta in Turcia.

Deputatul PMP, care se afla de mai multe saptamani pe litoral, a stat de vorba cu jurnalistii dupa ce a semnat condica la IPJ Constanta, dupa cum o obliga conditiile controlului judiciar.

"Ponta este intre dorinta de a sta prin Turcia si nevoia de a guverna. Ma intereseaza ce face Ponta pentru ca este prim-ministrul Romaniei", a declarat Udrea, care a comentat si pe marginea scandalului iscat in jurul Codului Fiscal, pe care Iohannis l-a retrimis in Parlament.

Ponta, la control in Turcia - cand se intoarce in tara

Iohannis retrimite Codul Fiscal la Parlament si subliniaza riscurile pe termen lung

Udrea a dezvaluit ca a stat de vorba cu mai multi agenti economici de pe litoral, care i-au marturist ca erau multumiti de masurile noului Cod Fiscal, insa acum se plang de ultimele evolutii si sunt speriati ca economia va avea de suferit.

"Faptul ca au scazut investitiile cu 25% se resimte in economia privata, iar agentii economici au nevoie sa fie mult mai mult sprijiniti (...). Toate aceste lupte politice marite ca intensitate cu efortul DNA afecteaza situatia economica din tara", a precizat Udrea.

Rugata sa comenteze declaratiile lui Traian Basescu, fostul presedinte spunand marti dimineata ca Iohannis nu este loial electoratului sau pentru ca a promulgat Legea alegerilor parlamentare, Udrea i-a dat dreptate.

Basescu il critica pe Iohannis la prima ora: A abdicat fara sa fie rege, romanii au fost "putin vanduti"

"Iohannis are, dupa mine, o multime de motive de insatisfactie pentru cei care l-au votat. In mod cert, Iohannis nu este fidel celor care au stat la coada cu orele sa il voteze, nu face ceea ce asteapta multi care aveau sperante, eu nu aveam sperante, eu l-am votat ca nu aveam alternativa", a mentionat Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului a facut dezvaluiri si despre cartea pe care o scrie in aceasta perioada: "Nu e o carte despre toata cariera mea politica sau ce s-a intamplat in ultimii 11 ani, este o carte despre perioada arestului si tot ce s-a intamplat acolo".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Udrea Ponta, #Udrea Iohannis, #Udrea Cod Fiscal , #Victor Ponta