Udrea: Ponta e fratele dictatorului nord coreean. Eu sunt cel mai bun candidat

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 13:53
2782 citiri
Udrea: Ponta e fratele dictatorului nord coreean. Eu sunt cel mai bun candidat
Foto: privesc.eu

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, l-a comparat, duminica, pe premierul Vicotr Ponta cu liderul nord coreean Kim Jong-un.

"Victor Ponta este un om care are cultul personalitatii. De ziua lui si-a comandat cea mai mare petrecere din Romania. Multi va amintiti cum era de 23 august. Ne duceam sa il aplaudam pe Causescu. Victor Ponta este fratele dictatorului nord coreean ca sunt o generatie mai tanara. Victor Ponta este urmarul lui Adrian Nastase si Ion Iliescu", a declarat Udrea, la sfarsitul "marsului impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca" pe care l-a organizat PMP.

Udrea, mars prin Bucuresti: Elena este pe tron, Viorel la tomberon. Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bun

Presedintele PMP a adaugat ca premierul este un om slab si ca daca romanii l-ar alege pentru functia de sef de stat inseamna ca au optat pentru drumul inapoi.

"Este un om slab. Drumul cu Ponta presedinte inseamna drumul inapoi. Un presedinte sub comanda baronilor locali, care este obisnuit sa guverneze pentru el si clientela lor. Romania trebuie sa aleaga drumul catre demoscratie solida si realia.

Multi de aici ne-am luptat pentru democratie cand Ponta, Antonescu au incercat sa calce in picioare statul de drept si sa distruga democratia. Dupa 25 de ani s-a implinit profetia lui Brucan", a continuat Udrea, facand referire la ceea ce a spus Silviu Brucan, si anume "Pentru a deprinde democratia, romanii vor avea nevoie de 20 de ani".

Despre contracandidatul sau, liderul PMP a mai spus ca nu este agent sub acoperire, ci "agentul 000".

"Tara are nevoie de un presedinte puternic, implicat. Are nevoie de un presedinte care sa nu ingenuncheze in fata baronilor, mogulilor, care sa se lupte pentru lucrurile in care crede, un presedinte care in trecut sa nu fi facut compromisuri de dragul imaginii", a adaugat ea.

Elena Udrea recunoaste ca nu este un om perfect sau un candidat perfect, dar le transmite sustinatorilor sai si nu numai ca este cel mai bun dintre cei 14 care vor sa junga la Cotroceni.

"Nu sunt un politician perfect, nu sunt un om perfect, nu sunt un candidat perfect, dar sunt cel mai bun candidat si va promit ca voi fi cel mai bun presedinte. Si ca o dovada ca nu mintim, ca suntem onesti, uitati, astazi e soare, ieri a plouat. Ieri s-a lansat un candidat care a fost partenerul lui Ponta si Voiculescu", a mai spus liderul PMP, referindu-se la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis.

Udrea, mandra ca e "mostenitoarea lui Basescu": Nu voi fi regina Romaniei, dar voi fi un presedinte bun

Udrea: Tariceanu e candidat iepure

Presedintele PMP considera ca premierul incearca sa obtina voturi mintind oamenii simpli, dar si pe cei din mediul de afaceri.

Ea a adaugat ca Ponta l-a aruncat in cursa pe Calin Popescu Tariceanu pacalind poporul ca acesta ar fi un candidat de dreapta, cand de fapt premierul urmareste sa obtina voturile presedintelui Senatului.

"Tariceanu e un candidat iepure, (Ponta il arunca in cursa - n.red.) sperand ca in turul doi o sa ia voturile acestuia. Nici Tariceanu nu o sa ia voturi, nici Ponta. Ponta pleaca acasa. In aceasta toamna vom convinge romanii sa voteze drumul inainte al Romaniei", a mentionat liderul PMP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Udrea Ponta alegeri prezidentiale, #Udrea alegeri prezidentiale, #Udrea Ponta frate lider nordcoreean , #Victor Ponta