Finala Europa League: Aeroportul Otopeni, supraaglomerat - spaniolii acuza organizarea proasta

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 11:51
5535 citiri
Finala Europa League: Aeroportul Otopeni, supraaglomerat - spaniolii acuza organizarea proasta

Mii de suporteri spanioli, care voiau sa vina la Bucuresti pentru marea finala Europa League, critica organizarea proasta de pe aeroportul Henri Coanda din Capitala.

Zborurile cu destinatia Bucuresti, cu care fanii Atletico si Bilbao trebuiau sa ajunga in Romania, au fost reprogramate din cauza suprasaturarii de pe aeroportul Otopeni, scrie El Correo.

Programul de zbor al avioanelor a fost schimbat pe ultima suta de metri, astfel incat suporterii spanioli care si-au achizitonat biletele pentru marea finala sunt obligati acum fie sa plece mai devreme decat isi programasera, fie sa astepte ore intregi in aeroport pentru a se imbarca spre destinatie.

Bucuresti, capitala fotbalului european. Avancronica finalei Europa League

"Organizarea este extrem de proasta. Initial ne-au spus ca vom pleca din Bilbao, miercuri, la ora 12:25. Si oricum, in acest context, la cea mai mica intarziere, nu am mai fi ajuns la meci in timp util. Ulterior, ne-au spus ca trebuie sa fim la aeroportul Vitoria la 3 dimineata", a comentat unul dintre fani. Indigant de proasta organizare de pe aeroportul romanesc, spaniolul a spus ca gandeste serios sa renunte la biletul pentru care a platit 600 de euro.

Primii suporteri spanioli au ajuns inca de marti in Bucuresti. Madrilenii au aterizat la terminalul de "Sosiri internationale", in timp ce bascii au ajuns la "Sosiri interne". Pana in seara meciului, pe aeroport sunt asteptati 15.000 de fani, asta in afara celor care au venit zilele trecute. Finala Europa League va aduce mult mai multi pasageri decat a adus summit-ul NATO sau cel al Francofoniei.

Tot ce trebuie sa stii despre finala Europa League de la Bucuresti - trafic, distractie si fotbal

Chiar daca autoritatile au luat toate masurile pentru ca fanii celor doua echipe - Atletico Madrid si Atheltic Bilbao - sa nu se intersecteze, suporterii au petrecut, marti noaptea, la gramada in Centrul Vechi.

Finala Europa League dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Meciul va fi transmis in format LIVE TEXT de site-ul Ziare.com.

De asemenea, pe toata durata zilei de miercuri, pe Ziare.com veti gasi informatii, poze si video despre/cu finala gazduita de tara noastra.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#organizare proasta fani spanioli, #finala Uefa Bucuresti spanioli , #finala Bucuresti