UEFA se implica in ancheta DNA. Sandu, aparat de prietenul Platini?

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 07:19
3321 citiri
UEFA se implica in ancheta DNA. Sandu, aparat de prietenul Platini?

Uniunea Europeana de Fotbal (UEFA) se implica in ancheta DNA din fotbalul romanesc. Forul continental a solicitat deja procurorilor anticoruptie dosarul in care Mircea Sandu, Mitica Dragomir si alti membri ai Comitetului Executiv al FRF sunt invinuiti de abuz in serviciu.

Foarte probabil, UEFA va pune presiune pe romani pentru ca "Nasul" Sandu sa scape basma curata, mai ales ca el este si membru al Comitetului Executiv al forului condus de Michel Platini.

Deocamdata, oficial, Departamentul Juridic al UEFA a primit dosarul in care este acuzat Mircea Sandu pentru a incepe propria ancheta interna, insa este greu de crezut ca seful federatiei va fi "infundat" chiar de prietenul Platini.

Implicarea UEFA in aceasta ancheta a fost anuntata de Mitica Dragomir cu cateva zile inainte de a se prezenta la audieri, presedintele LPF dezvaluind, in acel moment, si ce atitudine vor avea reprezentantii federatiei europene.

"Credeti ca Mircea Sandu n-a instiintat forurile internationale despre acest caz? Vai de mine, riscam dezafilierea!", spunea Dragomir in urma cu 5 zile, semn ca "Nasul" si-a luat toate masurile de precautie

Intarzie la DNA

Conform editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, Mircea Sandu, care este asteptat vineri la sediul DNA, ar putea intarzia, urmand a se prezenta in fata procurorilor abia vineri.

Sursa citata anunta ca nu "Nasul" a cerut amanarea, ci chiar procurorul care se ocupa de acest caz deoarece are un program extrem de incarcat in acest final de saptamana.

Cum DNA nu a anuntat public acest lucru, presedintele FRF este totusi asteptat la audieri. Ramane de vazut daca se va si prezenta vineri, sau va veni abia saptamana viitoare.

M.D.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com