Contra: "Putem castiga Cupa UEFA"

Joi, 13 Martie 2008, ora 15:34
1003 citiri
Contra: "Putem castiga Cupa UEFA"

Fundasul lui Getafe, Cosmin Contra, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca formatia spaniola poate castiga Cupa UEFA, dar a precizat ca Bayern Munchen este principala favorita la cucerirea trofeului.

"Pentru noi este o realizare ca am ajuns in primele opt echipe ale competitiei, insa de acum inainte se poate intampla orice, putem chiar castiga trofeul. Oricum, trebuie sa avem noroc la tragerea la sorti, Bayern Munchen trebuie evitata pentru ca este cea mai puternica echipa din competitie. La Getafe scriem in fiecare zi istorie. Nimeni nu credea acum patru ani putem ajunge aici. Echipa nu are limite, am batut-o pe Benfica fara drept de apel", a declarat Cosmin Contra.

Internationalul a adaugat ca Laszlo Sepsi i-a lasat o impresie buna dupa "dubla" cu Benfica: "Sepsi este un jucator tanar, de viitor. Daca va juca mai mult acolo are sanse sa ajunga departe. Pe viitor poate fi o solutie si pentru nationala, mai ales ca pe partea stanga suntem cam descoperiti. I-am urat lui Sepsi multa bafta si, mai ales, multa sanatate".

Intrebat daca ar dori o confruntare cu Adrian Mutu in sferturile de finala ale Cupei UEFA, Contra a raspuns: "Vreau un duel cu Adi Mutu in finala, nu in aceasta faza, pentru ca unul dintre noi ar trebui sa iasa din ,Cupa UEFA. Fiorentina este o echipa buna, dar nu am avea de ce sa ne temem".

Echipa lui Cosmin Contra, Getafe, s-a calificat miercuri seara in sferturile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce a trecut de formatia lui Laslo Sepsi, Benfica Lisabona, scor 1-0, iar in tur s-a impus cu 2-1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emma Răducanu, ca-n vremurile bune. Calificare splendidă la WTA Stuttgart și amenințare pentru lidera mondială
Emma Răducanu, ca-n vremurile bune. Calificare splendidă la WTA Stuttgart și amenințare pentru lidera mondială
Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu s-a calificat spectaculos în sferturi la turneul WTA 500 de la Stuttgart. În turul secund, Emma Răducanu (303 WTA) a învins-o pe...
Gabriela Ruse, calificare spectaculoasă în sferturi. Urmează un super-meci pentru româncă
Gabriela Ruse, calificare spectaculoasă în sferturi. Urmează un super-meci pentru româncă
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen. Gabriela Ruse (26 de ani, locul 162 WTA) a învins-o în trei seturi pe...
#contra, #getafe, #benfica, #UEFA, #rezultat, #optimi, #sferturi, #calificare, #castigare, #trofeu , #stiri UEFA