FRF propulseaza un grec la UEFA

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 15:52
2937 citiri
FRF propulseaza un grec la UEFA
Foto: FRF

Federatia Romana de Fotbal l-a propulsat pe fostul arbitru grec Kyros Vassaras in Comisia de Arbitri a UEFA.

In varsta de 49 de ani, Vassaras este omul adus de Razvan Burleanu pentru a conduce arbitrajul romanesc dupa ce a preluat sefia FRF de la Mircea Sandu.

Fostul "central" fusese debarcat din Comisie anul trecut, insa a reusit sa revina in structurile continentale beneficiind de sprijinul forului roman.

Intr-o declaratie acordata site-ului oficial al FRF, Vassaras sustine ca a avut intotdeauna sprijinul UEFA, chiar si atunci cand a fost scos din Comisie, dupa ce Grecia i-a retras sprijinul.

"UEFA a continuat sa ma sustina, iar cea mai buna dovada o reprezinta faptul ca, pana la revenire, pozitia mea nu a fost ocupata de altcineva. In plus, am devenit Senior Instructor al programului CORE (Centre of Refereeing Excellence) de pregatire a arbitrilor din Europa.

Ma bucura faptul ca revenirea mea in comisie a fost sustinuta atat de Federatia Romana de Fotbal, cat si de Federatia Greaca prin propunerea mea de catre ambele. Principalul scop al fiecarui membru in parte si al intregii comisii este dezvoltarea a arbitrajului in Europa si cresterea nivelului arbitrajelor. As remarca faptul ca, in ultimii doi ani, arbitrii romani au participat la competitii importante si turnee finale la nivel mondial. Rezultat al bunei cooperari intre Comisia Centrala si arbitri si al sustinerii de care au benficiat din partea FRF", a declarat Vassaras.

Promovarea lui Kyros Vassaras in structurile UEFA de catre FRF a fost aspru criticata de doi dintre cei mai mari arbitri romani, Ion Craciunescu si Adrian Porumboiu.

Acestia cred ca forul condus de Razvan Burleanu ar fi trebuit sa sustina un roman in aceasta functie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#FRF grec UEFA, #FRF Vassaras UEFA, #Vassaras arbitraj romania , #stiri UEFA