UEFA vrea sa ia o masura dura impotriva Romaniei

Sambata, 17 Mai 2014, ora 10:24
4626 citiri
UEFA vrea sa ia o masura dura impotriva Romaniei

Fotbalul romanesc este pe cale sa primeasca o lovitura importanta din partea forului european, dupa ce mai multe cluburi au ridicat semne de intrebare asupra beneficiilor pe care Mircea Sandu le are ca presedinte de onoare al FRF.

UEFA a deschis o ancheta pentru a vedea daca Mircea Sandu si-a trecut in pachetul de beneficii o sustinere din partea noii conduceri la nivel european, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Daca acest lucru se va dovedi, Romania va pierde locul pe care il are in Comitetul Executiv al UEFA, o pozitie cheie in structurile forului european.

Mircea Sandu a parasit FRF in martie 2014 si primeste o renta viagera anuala in valoare de 50 de mii de euro.

Suma pe care o va incasa lunar, pana la sfarsitul vietii, este o nimica toata pe langa celelalte facilitati pe care Mircea Sandu le va avea, conform unei decizii stabilite in ultimul Comitet Executiv pe care "Nasul" l-a prezidat.

Astfel, Sandu va avea dreptul de a avea doi angajati pentru tot restul vietii, cu un salariu lunar ce poate varia intre 5.000 si 20.000 de RON.

De asemenea, Sandu va primi un etaj intreg dintr-o cladire aflata in vecinatatea sediului FRF, urmand sa-si desfasoare activitatea de aici. Lunar, fostul sef al FRF va mai primi inca 10.000 de lei drept cheltuieli de protocol.

In cazul in care va avea probleme medicale, Sandu scapa, totusi, de o grija, intrucat FRF este obligata sa-i plateasca integral toate tratamentele sau interventiile medicale, indiferent de suma!

Intr-un final, FRF si-a mai luat angajamentul ca-l va invita pe Mircea Sandu la toate meciurile echipei nationale din deplasare, in urmatoarele conditii: deplasare la business class, diurna de 500 de euro pe zi si cazare la hotel de 5 stele!

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#renta viagera Mircea Sandu, #Mircea Sandu UEFA , #stiri UEFA