Iata ce adversari pot intalni romanii in cupele europene

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 10:22
1938 citiri
Iata ce adversari pot intalni romanii in cupele europene

Trei formatii din Romania, Unirea Urziceni, FC Timisoara si Dinamo, isi vor afla vineri adversarii din preliminariile cupelor europene.

Site-ul Ziare.com va prezinta lista cu echipele pe care le-ar putea infrunta romanii:

Unirea Urziceni:

Ialomitenii vor juca in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, in partea de tablou rezervata echipelor non-campioane in tarile lor. Cum nu sunt capi de serie, elevii lui Levy nu vor avea un oponent usor, posibilii adversari fiind Zenit St.Petersburg, Ajax Amsterdam, Fenerbahce, Dinamo Kiev sau SC Braga.

Daca vor reusi sa treaca de acest tur preliminar, in play-off vicecampionii Romaniei vor avea o misiune si mai dificila, Sevilla, Werder sau Tottenham, plus echipe venite din turul 3 preliminar fiind potentiali adversari.

FC Timisoara

Banatenii sunt capi de serie in turul 3 preliminar al Europa League, ei fiind plasati in urna a doua la tragerea la sorti si vor intalni cu siguranta o echipa venita din turul secund. Posibilii adversari, dupa rezultatele de joi, sunt Bnei Yehuda Tel-Aviv, FK Teteks, FC Zestafoni, Myllykosken Pallo-47 si Cliftonville FC.

Dinamo Bucuresti

"Ros-albii" au castigat prima mansa a "dublei" cu Olimpia Balti, din turul 2, si sunt ca si calificati in faza urmatoare. Bucurestenii vor fi si ei capi de serie, fiind plasati in urna a sasea la tragerea la sorti. "Cainii" pot intalni doua echipe cu nume, Hajduk Split sau IFK Goteborg, dar si echipe accesibile ca FC Lausanne-Sport, Spartak Zlatibor Voda sau Gyor ETO.

Tragerea la sorti a preliminariilor Ligii Campionilor va incepe de la ora 13.00 iar cea a preliminariilor Europa League de la ora 14.30, ambele fiind transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#adversari romani cupe europene, #tragere sorti Liga Campionilor, #tragere sorti Europa League, #Unirea Urziceni Timisoara Dinamo , #Champions League