Avancronica partidei Liverpool - Unirea Urziceni

Joi, 18 Februarie 2010, ora 12:03
1790 citiri
Avancronica partidei Liverpool - Unirea Urziceni

Singura echipa din Romania calificata in primavara europeana, Unirea Urziceni, va intalni joi seara formatia FC Liverpool, in prima mansa a 16-imilor Europa League.

Dupa o campanie europeana surprinzatoare, ialomitenii vor infrunta un adversar de calibru in fazele superioare ale Ligii Europa, unde vor intalni una din cele mai titrate formatii din lume.

Unirea Urziceni a incheiat pe locul trei Grupa G a Ligii Campionilor, obtinand opt puncte si doua victorii rasunatoare cu Glasgow Rangers, scor 4-1, si FC Sevilla, scor 1-0.

Daca parcursul ialomitenilor a fost unul surprinzator, "cormoranii" au dezamagit in cea mai titrata competitie europeana, incheind pe locul trei intr-o grupa din care au mai facut parte Fiorentina, Olympique Lyon si Debrecen.

Campionii Ligii I au primit si cateva vesti bune din tabara englezilor, accidentarile lui Carragher si Glen Johnson adaugandu-se listei deja ingrosate de vedetele Fernando Torres si Yosi Benayoun. Mai mult, se pare ca Rafael Benitez pare hotarat sa-i menajeze si pe Steven Gerrard si Javier Mascherano.

Din cauza vremii din Romania, ialomitenii au plecat in Anglia cu o saptamana mai devreme, unde au sustinut un minicantonament pe un teren apartinand rivalei de moarte a "cormoranilor", FC Everton.

Partida de joi seara va fi prima oficiala din acest an, dar si prima intalnire de la plecarea antrenorului Dan Petrescu, inlocuit de israelianul Ronny Levy.

Echipele probabile:

Liverpool: Reina - Degen, Skrtel, Kyrgiakos, F.Aurelio (Insua) - El Zhar, Aquilani, Lucas, Riera - Pacheco - N'Gog; Antrenor: Rafael Benitez;

Accidentati: Fernando Torres, Glen Johnson, Yosi Benayoun;

Incert: Jamie Carragher;

Vor mai lipsi: Maxi Rodriguez (nu figureaza pe lista UEFA), Steven Gerrard, Javier Mascherano, Dirk Kuyt (menajati).

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - Onofras, Paduretu, I.Apostol, Frunza - Bilasco, Rusescu;

Antrenor: Ronny Levy;

Incert: Semedo;

Arbitru: Eric Braamhaar (Olanda)

Asistenti: W.Lobbert, R.van de Ven (Olanda)

Arbitri aditionali: P.van Boekel, E.Janssen (Olanda)

Arbitru de rezerva: Tom van Sichem (Olanda)

Delegat UEFA: Khennet Tallinger (Suedia)

Observator UEFA: Jon Skjervold (Norvegia)

Intalnirea se va disputa de la ora 22:05, pe stadionul Anfield Road din Liverpool, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Returul va avea loc la 25 februarie, la Bucuresti.

C.F.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Liverpool Urziceni Europa League, #avancronica Liverpool Urziceni, #Europa League , #Europa League