Reactii dupa Urziceni - Liverpool

Joi, 25 Februarie 2010, ora 23:36
2245 citiri
Reactii dupa Urziceni - Liverpool

Eliminarea campioanei Romaniei din Europa League nu a surprins pe nimeni, oamenii de fotbal, dar si jucatorii ialomitenilor spunand ca Liverpool a fost o nuca prea tare.

Managerul Unirii, Mihai Stoica, a marturisit ca nu credea in calificare nici dupa ce formatia sa a deschis scorul si a egalat situatia la general.

"Nu credeam in calificare nici la 1-0. Am curajul sa afirm ca in situatia in care deciziile arbitrilor nu erau impotriva noastra, ne puteam ridica la nivelul lor. Oricum nu aveam sanse la calificare, Liverpool e prea mare pentru Unirea.

Liverpool e un nume urias, dar nu e chiar o surpriza ca au ajuns in Europa League si nici pozitia din clasament. Au jucatori fenomenali, e adevarat, dar si unii care sunt doar "prieteni" cu ei. Am demonstrat ca avem si curaj sa atacam, am marcat, dar si daca am fi mai marcat, arbitrajul nu ne dadea nicio sansa.

A mai fost un moment psihologic cand conduceam pe tabela: ne-am pierdut capitanul, pe George Galamaz si se pare ca e o accidentare destul de grava. Probabil ca altfel s-ar fi scris istoria meciului cu el in teren", a spus Mihai Stoica la sport.ro.

Impresarul Ioan Becali considera ca accidentarea lui Galamaz a fost momentul decisiv al intalnirii.

"Momentul culminant a fost iesirea lui Galamaz. S-a calificat cine trebuia. Liverpool e o echipa pragmatica. Mi-e teama ca Urziceniul sa nu cada dupa aceste doua infrangeri. Dar nu cred ca Urziceniul poate sa cada mai jos de locul cinci. O seara buna de fotbal, onoranta pentru noi", a declarat Ioan Becali la GSpTV.

Fotbalistii Unirii spun ca au facut tot posibilul pentru a elimina pe Liverpool, insa britanicii au fost prea puternici.

"A fost o campanie reusita in Liga Campionilor, apoi am intalnit principala candidata la trofeu. Am incercat tot ce am putut, dar ne-a fost foarte greu. Accidentarea lui Galamaz a contat, pentru ca el ne motiva. Dar sa nu ne gandim ca daca nu era el nu primeam gol" - Vasile Maftei

"A fost un spectacol frumos. Pacat ca s-a terminat. Ne-am simtit fotbalisti. Le multumim oamenilor, pentru ca au indurat si ploaia. Liverpool nu ne-a iertat de la prima oportunitate. S-a terminat o poveste frumoasa si trebuie sa ne gandim la campionat. La 1-0 am inceput sa visez. Dar e greu sa descrii in cuvinte. A venit si MM Stoica si ne-a spus ca nu am amitit nimic de bani. Eu zic ca i-am multumit pe oamenii din tribuna. Am avut ocazii, dar asta e! A fost un spectacol frumos" - Sorin Frunza.

"Ne pare rau ca am pierdut pentru ca puteam mai mult. Am avut ocazii mai mari decat Liverpool, am jucat bine dar nu am reusit mai mult. Am aratat ca se poate juca fotbal si cu echipe mari" - George Galamaz.

FC Liverpool a trecut de Unirea Urziceni in saisprezecimile Europa League, britanicii castigand ambele manse, 1-0 pe Anfield si 3-1 la Bucuresti.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#reactii Urziceni Liverpool, #Unirea Urziceni eliminata Liverpool, #Unirea Urziceni eliminata Europa League , #Europa League