Egal cu scantei intre Unirea Urziceni si Rapid

Sambata, 11 Aprilie 2009, ora 16:50
1043 citiri
Egal cu scantei intre Unirea Urziceni si Rapid

Unirea Urziceni si Rapid au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci din cadrul etapei a 24-a a Ligii I.

Golurile intalnirii au fost marcate de Bilasco (min.68) pentru gazde, respectiv Joao Paulo Andrade (min.26) pentru oaspeti.

Mijlocasul brazilian a deschis scorul dintr-o lovitura libera de la 20 de metri, acordata cu usurinta de centralul Augustus Constantin. A fost cel de-al treilea gol marcat pentru Rapid in acest sezon de fotbalistul imprumutat de la FC Porto.

Golul egalizator al ialomitenilor a fost marcat tot dintr-o lovitura libera, cam de la aceeasi distanta din care a marcat Andrade. Cel care a inscris a fost Bilasco, acesta profitand si de o gresala de plasament a portarului Marinescu.

Dupa marcarea golului, rapidistii au vrut sa iasa de pe teren, acuzand ca Augustus Constantin a acordat usor lovitura libera si ca l-a eliminat pe Juliano Spadacio inainte de executarea loviturii libere, pentru ca n-a respectat distanta de 9 metri.

Cel care i-a covins pe giulesteni sa revina pe teren a fost Nae Manea, care a fost eliminat dupa aceea, pentru proteste.

In urma acestui rezultat, trupa antrenata de Dan Petrescu a urcat pe primul loc al clasamentului, cu 46 de puncte, la egalitate cu Dinamo, care are insa un meci mai putin disputat. De partea cealalta, Rapid a ajuns la 39 de puncte si ocupa locul 6.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Paduretu, Galamaz, Fernandes, Bordeanu - T. Balan (Todoran '76), Ricardo (Onofras '81), Brandan, I. Apostol (Varga '54) - Rusescu, Bilasco

Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: Marinescu - Maftei, R. Fernandes (Mardare '83), J.P. Andrade, Perja - Grigorie, Lazar, Herea (Bozovici '86), Spadacio - J.P. Pinto (Grigore '70), Djalovici

Antrenor: Marian Rada si Nicolae Manea

Partida a fost arbitrata la centru de Augustus Constantin.

Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti este ultima calificată la Turneul Final Four al Cupei României, după ce a învins miercuri, în deplasare şi în manşă unică, formaţia Gloria...
Dan Șucu, nervos după apariția stenogramelor compromițătoare: ”Vă rog să mă lăsați în pace!”
Dan Șucu, nervos după apariția stenogramelor compromițătoare: ”Vă rog să mă lăsați în pace!”
Au fost făcute publice discuțiile uluitoare dintre președintele Rapidului, Daniel Niculae, și Liviu Ungurean („Bocciu”), liderul galeriei Rapidului care a fost reținut pentru 30 de zile...
#Unirea Urziceni, #Rapid, #Liga I , #Liga I