Ronny Levy anunta desfiintarea Unirii Urziceni

Miercuri, 18 August 2010, ora 10:16
5064 citiri
Ronny Levy anunta desfiintarea Unirii Urziceni

Antrenorul israelian Ronny Levy a comentat situatia de la Unirea Urziceni, echipa pe care o va parasi dupa dubla cu Hajduk Split din Europa League.

Tehnicianul vicecampioanei a marturisit ca a avut o discutie cu patronul Bucsaru din care a inteles ca majoritatea jucatorilor vor fi vanduti, iar ca echipa se va desfiinta la sfarsitul campionatului.

"Sunt foarte trist, in aceasta situatie e greu sa luptam cu Hajduk, e greu sa motivez jucatorii. Ieri (n.r.- marti) am vorbit cu domnul Bucsaru si am decis sa mai raman la aceste doua meciuri in Europa League.

Am venit acum doua sezoane optimist, aceasta echipa are ceva special, dar este foarte suparatoare aceasta situatie. Am inteles ca vor pleca o multime de jucatori, incercand sa reziste pana la final, dupa care sa se desfiinteze. In fotbal nu mi-e frica de nimic, am demonstrat asta cu Liverpool si Zenit, dar in aceasta situatie, mi-e putin frica.

Personal, nu stiu ce voi face, va marturisesc ca in vara am avut trei oferte foarte bune, dar am ramas la Unirea. Mi-ar placea sa raman in Romania, dar in viata nu primesti tot impul ce doresti. Poate vor mai ramane cativa jucatori si vor miza pe tineri, dar totul depinde daca va plati domnul Bucsaru si de pasiunea lui pentru fotbal.", a spus Ronny Levy la plecarea spre Croatia.

Fosta campioana de dezintegreaza

Situatia clubului din Urziceni s-a inrautatit dupa startul noului sezon al Ligii I, Mihai Stoica si Narcis Raducan, oameni de baza din conducere, prezentandu-si pe rand demisiile.

Ronny Levy a demisionat de la Unirea Urziceni

Totul a culminat cu demisia tehnicianului Ronny Levy, care a acceptat insa sa mai stea pe banca la meciurile cu Hajduk Split, din Europa League, si cu FC Brasov din etapa a cincea a Ligii I.

Mai mult, jucatorii sunt neplatiti de luni bune si exista zvonuri care spun ca foarte multi vor parasi gruparea ialomiteana in cazul unei eliminari in fata croatilor de la Hajduk Split, destinatiile probabile fiind Steaua, CFR Cluj sau chiar Astra Ploiesti.

Mansa tur dintre Unirea Urziceni si Hajduk Split se va disputa joi, in Croatia, de la ora 21:30, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ronny Levy, #Unirea Urziceni desfiintare , #Ronny Levy