Avancronica intalnirii Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg

Marti, 27 Iulie 2010, ora 09:43
2120 citiri
Avancronica intalnirii Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg

Unirea Urziceni si Zenit Sankt Petersburg se vor intalni marti seara, de la ora 20:30, in prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

"Zenit e cel mai greu adversar pe care il puteam intalni", a declarat managerul ialomitenilor, Mihai Stoica, dupa tragerea la sorti. Si avand in vedere reultatele inregistrate in acest an de trupa pregatita de italianul Luciano Spalletti, care n-a pierdut niciun meci, nu exagereaza deloc.

Antrenorul Unirii Urziceni, israelianul Ronny Levy, considera ca gruparea rusa porneste ca favorita: "Nu este un moment ideal sa jucam cu Zenit, ei sunt in plin campionat si noi la inceput, dar vom intra pe teren si vom juca. E o diferenta de valoare si de buget, dar si Unirea are o sansa si va profita de ea".

De partea cealalta, Spalletti a fost diplomat si a laudat formatia romana: "Unirea e o echipa disciplinata tactic, competitiva. Au un portar bun si fundasi centrali puternici. Si atacantii imi plac. In total, cred ca au cinci-sase jucatori foarte buni".

Va fi prima intalnire intre cele doua grupari si cea de-a 11-a partida jucata in cupele europene de vicecampioana Romaniei.

Interes minim

Partida are sanse minime de a fi televizata, dupa ce clubul ialomitean nu s-a inteles cu Pro TV, singura televiziune care s-a aratat interesata de transmiterea in direct a intalnirii.

20.000 de euro a fost oferta facuta de postul din Bulevardul Pache Protopopescu, cu 30.000 de euro mai putin decat au cerut oficialii Unirii Urziceni.

Partida dintre Unirea Urziceni si Zenit risca sa nu fie televizata

Nici suporterii nu s-au inghesuit sa-si cumpere bilete, chiar daca preturile stabilite pentru aceasta partida sunt accesibile. Pana la redactarea acestei stiri s-au vandut sub 3 mii de bilete.

Echipele probabile

UNIREA URZICENI: Arlauskis - Marin, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, Paraschiv, Paduretu, Marinescu - Neaga - Bilasco

ZENIT ST. PETERSBURG: Zhernov - Anyukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Danny, Denisov, Fayzulin, Rosina - Kanunnikov, Kerzhakov

Intalnirea, care va fi arbitrata la centru de portughezul Bruno Paixao, se va juca pe stadionul Steaua din Capitala si va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Mansa retur va avea loc saptamana viitoare, in Rusia.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#avancronica Unirea Urziceni Zenit, #Urziceni Zenit Liga Campionilor , #stiri Unirea Urziceni