Dan Petrescu dezvaluie secretele Unirii Urziceni

Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 12:28
2317 citiri
Dan Petrescu dezvaluie secretele Unirii Urziceni

Unirea Urziceni a uimit o lume intreaga, marti seara, dupa succesul inregistrat la Glasgow, scor 4-1, in fata celor de la Rangers, in grupele Ligii Campionilor.

Jucatorii au fost laudati de toata lumea, Mihai Stoica de asemenea, insa cel mai elogiat a fost, cu siguranta, antrenorul ialomitenilor, Dan Petrescu.

Intr-un interviu acordat taloidului Libertatea, antrenorul in varsta de 41 de ani a dezvaluit cateva secrete ale echipei sale.

"Mai sunt si la noi acte de indisciplina, insa eu ofer respect si astept respect de la jucatori. Si aici au mai calcat unii pe bec, insa mie nu-mi place sa dau amenzi, sa iau din banii jucatorilor. Nici nu am un regulament strict de ordine interioara. Dau altfel de pedepse. Ii mai tin dupa antrenamente, sa faca exercitii, ii pun sa dea o masa...", a spus Dan pentru sursa citata.

Dan Petrescu e constient ca antrenamentele pe care le face sunt dure, insa spune ca are nevoie " doar de cei puternici".

"Toti s-au speriat la inceput! Stoican, dar si altii au venit, insa au rezistat doar doua saptamani. Au ramas in lot doar cei puternici. Frunza si Todoran, care au o varsta, vin sa-mi multumeasca, se minuneaza si ei cum de alearga atat. La mine nu conteaza cati ani ai, ci mentalitatea! Multi cred ca nu mai pot progresa la 30 de ani, dar eu sunt cel mai bun exemplu. Cea mai buna perioada a mea a fost intre 29 si 33 de ani", a mai spus antrenorul ialomitenilor.

Intrebat daca a primit oferte de la alte echipe, Petrescu a raspuns: "Da, federalii polonezi m-au sunat, sunt a treia lor optiune. Am ceva si din Italia. Cert e ca, deocamdata, nu plec de la Unirea."

"Cu cateva ore inainte de meci, e bine ca jucatorii sa bea o cafea si sa manance putina ciocolata. Se relaxeaza, dar capata si energie" - Dan Petrescu.

Unirea Urziceni a castigat marti seara, scor 4-1, partida jucata in deplasare cu Glasgow Rangers, din Grupa F a Ligii Campionilor. Dupa 3 etape jucate in grupa, ialomitenii ocupa pozitia a 2-a, cu 4 puncte, la 5 puncte de prima clasata, FC Sevilla.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dan petrescu, #Unirea Urziceni , #stiri Unirea Urziceni