Jucatorii Stelei nu vor fuziunea cu Unirea Urziceni

Miercuri, 27 Mai 2009, ora 07:10
1123 citiri
Jucatorii Stelei nu vor fuziunea cu Unirea Urziceni

Posibila fuziune dintre Steaua si Unirea Urziceni a pus pe jar lumea fotbalului romanesc. Daca suporterii ros-albastrilor s-au pronuntat pe diverse forumuri impotriva acestei mutari, acum a venit randul fotbalistilor pregatiti de Massimo Pedrazzini sa-si exprime dezacordul.

Speriati ca vor fi dati afara de Gigi Becali, jucatorii Stelei i-au transmis patronului ca nu sunt de acord cu fuziunea cu liderul Ligii I, anunta Gazeta Sporturilor.

Pusi la zid de Becali din cauza performantelor slabe din acest sezon, fotbalistii ros-albastrii i-au spus latifundiarului ca acest recul era normal dupa 3 sezoane in care au evoluat in grupele Ligii Campionilor.

Ghionea & Co. au mai mentionat ca nu merita un asemenea tratament, mai ales ca au fost intelegatori atunci cand au fost anuntati de problemele financiare ale clubului.

Cu toate acestea, Gigi Becali a fost ferm, va pastra in lot jucatorii Unirii in timp ce majotitatea componentilor lotului actual vor fi vanduti sau imprumutati.

"O sa pastrez jucatorii de la Urziceni. Pai, nu ei o sa fie campioni? Ai mei si-au batut joc de acest sezon. O sa plece toti cei care nu merita sa mai poarte acest tricou!", ar fi spus patronul Stelei, mentioneaza sursa citata.

La finalul partidei dintre Unirea Urziceni si Dinamo, scor 1-0, patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a declansat o adevarata bomba in Liga I, anuntand ca Gigi Becali ar vrea ca Steaua sa fuzioneze cu formatia ialomiteana pentru ca ros-albastrii sa evolueze din nou in grupele Ligii campionilor.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#fuziune Steaua Urziceni, #Gigi Becali, #jucatori Steaua , #stiri Unirea Urziceni