Unirea Urziceni devine Unirea... Chiajna!

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 19:01
2130 citiri
Unirea Urziceni devine Unirea... Chiajna!
Echipa "de aur" a Unirii

Este oficial, Unirea urziceni va mai exista doar pana la finalul acestui sezon, dupa care se va transforma in Unirea... Chiajna!

Patronul fostei campioane a Romaniei a batut palma cu autoritatile locale ale comunei ilfovene, care au planuri mari cu cea mai buna reprezentanta a Romaniei in Liga Campionilor.

"Din doua echipe vrem sa facem un puternica, sa putem sa rezistam. E implicat Consiliul Local, cu un actionar si cu Mitica Bucsaru in acest proiect. Concordia Chiajna va fuziona cu echipa din Berceni. Primaria din Chiajna detine mai mult de 50% din actiuni. Antrenorul se stie, este Costel Orac. Sunt 9 juctaori de la Unirea care vin la Chiajna din retur. Todoran, Rusescu, Paduretu, Nicu, Muzac, Musat, Cernea, Blay, Balgradean sunt jucatorii care vin la noi. Pentru celalalt actionar suntem in tratative. Bucsaru nu renunta definitiv. Suntem prieteni, nu i-am oferit nicio facilitate in oras pentru echipa. Nu mi-a cerut nimic, e un sprijin comun la echipa. Noi vrem sa promovam si el sa ramana in prima liga.

Din vara, echipa se va numi Unirea Chiajna sau vom cauta o titulatura cat mai adecvata. Proiectul nostru e pe termen lung, avem o baza cu 10 terenuri de antrenament, 2 sali de sport, hotel, sala de sport, tot ce trebuie pentru un club care se respecta. Stadionul e englezesc, singurul acoperit din tara. Numarul de locuri il facem in functie de spectatori. Are peste 5000 de locuri", a declarat Mircea Minea, primarul din Chiajna, la Sport.ro.

Unirea Urziceni este cea mai buna echipa romaneasca a ultimilor ani, avand in palmares un titlu de campioana si o participare exceptionala in grupele Ligii Campionilor, sub conducerea lui Dan Petrescu.

Dumitru Bucsaru a vandut Unirea Urziceni

Unirea Urziceni se muta la Chiajna

La inceputul acestui sezon, ialomitenii au cedat cei mai buni jucatori la Steaua, echipa ajungand acum pe penultimul loc in clasamentul primei divizii, cu sanse destul de mici de a evita retrogradarea.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#unirea urziceni chiajna, #Bucsaru vinde Unirea urziceni, #unirea urziceni muta chiajna , #stiri Unirea Urziceni