Unirea Urziceni, ridicata in slavi de antrenorul Sevillei

Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 22:30
1390 citiri
Unirea Urziceni, ridicata in slavi de antrenorul Sevillei

Antrenorul formatiei FC Sevilla, Manolo Jimenez, a declarat, luni, ca nu concepe decat o victorie in partida cu Unirea Urziceni, deoarece isi doreste sa termine Grupa G a Ligii Campionilor pe prima pozitie.

"Ne gandim foarte serios la aceasta partida fiindca avem sanse sa ajungem in prima urna valorica. Vrem sa castigam meciul cu Unirea fiindca nu stim sa jucam decat la victorie. De asemenea, este vorba si de orgoliul nostru, noi vrem sa fim primii in toate competitiile. Echipele pe care le-am antrenat nu au jucat niciodata la egal, nu stim ce inseamna asta. Niciodata nu am fost de acord cu o astfel de atitudine. Vrem sa castigam si Liga Campionilor, si campionatul, suntem pregatiti pentru asta", a spus Jimenez.

Tehnicianul considera ca Unirea a demonstrat pana acum ca merita sa joace in Liga Campionilor, iar numai cei care nu au studiat-o au reusit sa fie surprinsi, dand ca exemplu pe FC Rangers. "Se poate intampla orice in fotbalul de azi, Unirea nu avea nicio sansa la inceput si iata in ce situatie s-a ajuns. Doar neprofesionistii nu au stiut cine e Unirea, dar noi, profesionistii, am cunoscut-o foarte bine. Rezultatele Unirii nu sunt deloc intamplatoare", a afirmat acesta.

Spaniolul a dat de inteles ca ar putea folosi in partida de marti mai multi jucatori care au evoluat mai putin in actualul sezon: "In mare, eu stiu primul 11 pe care il trimit pe teren, dar sa vedem cum se descurca la antrenament cei pe care i-am folosit mai mult pana acum".

Jimenez crede ca formatia ialomiteana se va lupta cu Stuttgart pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor, considerand ca ambele formatii au sanse egale. "Stuttgart si Unirea sunt puternice, ambele au fost greu de invins. Unirea e bine pregatita de Dan Petrescu, are o foarte buna organizare a jocului, in timp ce Rangers este o echipa surprinzator de slaba. Tocmai de aceea, Stuttgart si Unirea au aceleasi sanse. Dan Petrescu e un antrenor bun, o demonstreaza Unirea", a mai afirmat antrenorul iberic.

Fundasul Ivica Dragutinovic a spus ca nu se pune problema ca FC Sevilla sa trateze cu lejeritate intalnirea cu formatia din Romania. "Nu e important ce spune lumea, pentru ca noi vom juca sa castigam chiar daca suntem deja calificati. Suntem constienti ca vom avea un meci greu, fiindca Unirea este o echipa buna, ca toate de altfel care au ajuns in Liga Campionilor. Noi ne vom face treaba si marti, pentru ca vrem sa mergem mai departe cu cat mai multe puncte", a afirmat sarbul, adaugand ca si-ar dori ca "Sevilla sa castige maine, iar Unirea sa se impuna apoi la Stuttgart".

Partida Unirea Urziceni-FC Sevilla, din etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Unirea Urziceni Liga Campionilor, #Manolo Jimenez antrenor Sevilla, #Unirea Urziceni FC Sevilla , #stiri Unirea Urziceni