Unirea Urziceni risca sa se desfiinteze

Luni, 02 August 2010, ora 12:00
4025 citiri
Unirea Urziceni risca sa se desfiinteze
Dumitru Bucsaru

Unirea Urziceni are mari probleme financiare, iar tot mai multe voci apropiate formatiei ialomitene sustin ca desfiintarea e dupa colt.

Situatia Unirii Urziceni este una de-a dreptul incredibila. O echipa care a castigat aproape 20 milioane de euro din Liga Campionilor (record pentru o echipa din Romania prezenta in grupele celei mai importante competitii intercluburi din Europa) si care n-a investit in transferuri importante sau a dat salarii mari a ajuns sa fie in pragul falimentului.

Conform editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor, patronul gruparii din Baragan, Dumitru Bucsaru, a cheltuit toti banii obtinuti din Liga Campionilor pentru a-si achita datoriile, in timp ce jucatorii nu sunt platiti de luni bune, iar transferurile din aceasta vara au fost doar "low-cost"!

Criza financiara de la Unirea Urziceni, cauzata de Gigi Becali

Sursa citata noteaza ca Bucsaru se gandeste serios sa retraga echipa din campionat, sa vanda baza de pregatire si palmaresul si sa scoata pe taraba toti jucatorii! Motivul? Bani nu mai sunt si inca mai are datorii!

Meme, la un pas de plecare

Unul dintre principalii artizani la succesele ialomitenilor, managerul Mihai Stoica, este foarte aproape de a parasi clubul.

Meme este nemultumit de modul in care Bucsaru a cheltuit banii obtinuti din Liga Campionilor, dar si de faptul ca jucatorii n-au mai fost platiti de luni bune si nici pana acum nu si-au primit primele pentru locul 2 din sezonul trecut.

"Problemele financiare de la club mi se par insurmontabile, sper sa nu fie asa!" - Mihai Stoica

Tensiuni la Urziceni: Meme il ameninta cu demisia pe Bucsaru

De serviciile lui Mihai Stoica sunt interesate Universitatea Cluj si FC Vaslui. S-a zvonit, in ultima perioada, ca si selectionerul Razvan Lucescu l-ar dori alaturi de el la echipa nationala a Romaniei.

In ultimii 3 ani, Unirea Urziceni a castigat un titlu in Liga I (2009) si a terminat odata pe locul doi (2010). Trupa ialomiteana a jucat si o finala in Cupa Romaniei (2008) si a fost prezenta in grupele Ligii Campionilor, unde a reusit sa faca 8 puncte - record pentru o echipa din Romania.

I.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Unirea Urziceni desfiintare, #Unirea Urziceni faliment , #stiri Unirea Urziceni