Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Unirea Urziceni si-a prezentat achizitiile verii

Sambata, 25 Iulie 2009, ora 14:55
644 citiri
Unirea Urziceni si-a prezentat achizitiile verii

Unirea Urziceni a sustinut, sambata, o conferinta de presa in cadrul careia au fost prezentati trei jucatori transferati in aceasta vara: Sorin Paraschiv, Vasile Maftei si Laurentiu Marinescu. Celalalt jucator transferat de ialominteni, Daniel Munteanu, va fi prezentat saptamana viitoare.

Transferat cu mari eforturi de la Rapid, Vasile Maftei spera sa isi faca datoria si la Urziceni. "Am venit cu sufletul la Urziceni, am fost dorit, sunt fericit, sper sa-mi fac datoria la fel ca la Rapid. Cand vorbesti de Liga Campionilor, vorbesti cam de tot ceea ce e mai frumos in fotbal", a declarat Maftei.

Adus din Liga a II-a, de la Petrolul Ploiesti, Laurentiu Marinescu spera sa-si dovedeasca valoarea. "Le multumesc celor de aici ca au avut incredere in mine, vreau sa arat ca merit sa joc la acest nivel. Am fost primit excelent de grupul jucatorilor de la Urziceni", a afirmat Marinescu.

Revenit in tara, de la Rimini, Sorin Paraschiv a anuntat ca vrea un parcurs bun in Liga Campionilor. Va fi foarte greu in Champions League. Vom iesi epuizati dupa acele meciuri. E clar ca vom intalni echipe mult mai valoroase, vrem sa facem mai mult de cinci puncte, cate am facut cu Steaua, sa fim o surpriza. Daca nu dai totul acolo, poti sa iesi invins la un scor mare", a zis Paraschiv.

Prezenti in conferinta de presa, Dan Petrescu si Mihai Stoica si-au manifestat dezamagirea fata de interesul scazut pentru Supercupa Romaniei. Dan Petrescu ar fi vrut sa se joace la Constanta, in timp ce Mihai Stoica a fost de parere ca meciul ar fi trebuit disputat la Chisinau, in Republica Moldova.

Referitor la campania de achizitii, sefii Unirii au anuntat ca vor mai face cel putin un transfer saptamana viitoare si ca ii asteapta in continuare pe Dacian Varga si Tibi Balan.

C.M.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Unirea Urziceni, #transferuri, #Sorin Paraschiv, #Laurentiu Marinescu, #Vasile Maftei , #transferuri