Cati bani da USL pentru "aplaudacii" de pe National Arena

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 19:05
8135 citiri
Cati bani da USL pentru "aplaudacii" de pe National Arena

Mitingul USL a reunit cateva zeci de mii de oameni pe National Arena pentru lansarea candidatilor uniunii la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie. Unii dintre acestia nu au venit insa de dragul partidelor, ci in schimbul unui "stimulent".

Cativa dintre acestia, studenti in Bucuresti, au dezavluit pentru Ziare.com si cat au luat de fiecare pentru a participa la marele eveniment electoral al USL. Au primit 50 de lei si nu sunt obligati sa stea la toate discursurile din aceasta seara.

Cei care s-au ocupat de "recrutarea" studentilor pentru a participa la marele miting USL sunt membri ai organizatiilor de tineret ale partidelor.

USL, lansare pe stadion: Mii de oameni iau cu asalt Arena Nationala

USL isi lanseaza miercuri, pe Arena Nationala, candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Evenimentul a inceput la ora 18.00, dar portile stadionului s-au deschis inca de la ora 15.00 pentru delegatii sositi din toata tara.

Ceremonia de lansare a candidatilor USL va sta sub semnul sloganului "2012 Anul Victoriei", scris atat cu rosu, cat si cu albastru, culorile Stelei. Lucrarile de placare, montare a scenei, asezare a gardurilor si a meselor au fost coordonate direct de social-democratul Liviu Dragnea si de liberalul Relu Fenechiu, informeaza Mediafax.

De o parte si de alta a gazonului, in dreptul portilor folosite la jocul de fotbal - care au fost demontate - au fost instalate cate zece frigidere de unde participantii isi vor putea achizitiona apa si sucuri. Toate tribunele au fost verificate de pirotehnisti. De asemenea, traficul pe strazile invecinate zonei a fost restrictionat inca de la ora 11.

C.P.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....