Show electoral pe Arena Nationala - USL isi lanseaza candidatii la parlamentare

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 09:44
4255 citiri
Show electoral pe Arena Nationala - USL isi lanseaza candidatii la parlamentare
Foto: Arhiva Ziare.com

USL-istii isi aduc miercuri, la Bucuresti, peste 70.000 de militanti care vor umple Arena Nationala la cea mai grandioasa lansare de candidati.

"2012 anul victoriei", este sloganul cu care ies la rampa uselistii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Presa va participa la eveniment doar pe baza de bilet, iar circulatia in zona stadionului va fi blocata.

Crin Antonescu, Victor Ponta, Daniel Constantin, primarul Capitalei Sorin Oprescu, dar si liderul socialistilor europeni, Serghei Stanisev, vor sustine discursuri. Pe ecranele imense de pe stadion vor rula discursurile mai-marilor din USL.

Va fi transmis si mesajul video al lui Graham Watson, liderul liberalilor europeni, a carui absenta a fost scuzata de presedintele PNL, Crin Antonescu, argumentand ca Watson nu poate participa la show-ul electoral din cauza unei raceli.

Moderatorul intregului eveniment va fi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Cei 452 de candidati ai USL vor fi prezentati intr-un cadru solemn pe o scena amplasata in zona in care sunt organizate si cele pentru concerte, iar Arena Nationala va fi inchiriata de la Primaria Generala pentru toata ziua.

Show-ul electoral al USL incepe la pra 18:00 si se va termina la ora 20:00.

Traficul din Bucuresti, dat peste cap

Traficul din Bucuresti, dat peste cap de Congresul PPE si mitingul USL - vezi restrictiile

Soferii din Sectorul 2 au primit instiintari in parbriz din partea Politiei Locale prin care sunt anuntati ca, miercuri, 17 octombrie, trebuie sa-si mute masinile din zonele precizate mai jos.

"In data de 17.10, pe stadionul Arena Nationala, va avea loc lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare din decembrie 2012. Astfel, din ratiuni de siguranta publica, Politia Locala Sector 2 va recomanda ca, in ziua sus-mentionata, intre orele 06:00-22:00 sa nu opriti si sa nu stationati pe urmatoarele tronsoane: B-dul Pierre de Coubertin (intre sos. Iancului si intrarea in stadion), Str. Vatra Luminoasa (intre B-dul Pierre de Coubertin si Sos. Mihai Bravu), Sos. Pantelimon (intre B-dul Pierre de Coubertin si intrarea parcarea Electroaparataj), se arata in biletele pe care le-au primit soferii.

De la ora 11:00, se va inchide total circulatia rutiera pe str. Pierre de Coubertain, pe str. Vatra Luminoasa si pe str. Maior Coravu", se arata intr-o comunicare a Brigazii Politiei Rutiere, remisa Ziare.com.

De la ora 18:30, se va inchide circulatia rutiera in totalitate pe Bd. Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si Bd. Chisinau.

Autocare cu simpatizanti de la filialele din tara

Aproximativ 800 de aradeni au plecat, inca de marti noaptea, cu mai multe autocare din fata sediului judetean USL pentru a participa la spectacolul de lansare a candidatilor USL. Cei care are nu au reusit sa ajunga la autocare vor veni la mitingul de astazi cu masinile personale sau cu niste microbuze.

Si la Timisoara, cateva sute de sustinatori ai USL s-au urcat in autocare cu destinatia National Arena, conform Realitatea Tv.

In total, USL-ul spera sa adune 74.000 de participanti.

Citește și:
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averi de primari. Cât au agonisit edilii marilor orașe ale României
Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție, cu atât mai mult după numeroasele scandaluri și conflicte de interese în care aceștia nu au putut...
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Fostul secretar de stat Cătălin Boboc a anunțat marți seară, 4 octombrie, că demisionează din PNL, în urma scandalului privind branşarea ilegală la rețeaua electrică a unui imobil din...