Stanisev, la mitingul USL: Liderii PPE afiseaza o mina curajoasa, dar sunt foarte speriati

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 22:51
3658 citiri
Stanisev, la mitingul USL: Liderii PPE afiseaza o mina curajoasa, dar sunt foarte speriati
Foto: Antena 3

Liderul PES, Serghei Stanisev, a declarat miercuri, la mitingul USL de pe Arena Nationala, ca intr-un alt loc din Bucuresti se afla, "intr-un palat mare", niste lideri europeni care se cred foarte importanti, dar in realitate sunt "panicati", oameni care iau parte la "celalalt congres".

"Dragi prieteni, noi ne aflam aici, pe acest stadion, dar in acest oras se mai afla si alti oameni, intr-un palat mare, oameni importanti, premieri, presedinti, care au venit la celalalt congres. Acesti oameni se considera foarte, foarte importanti, afiseaza o mina curajoasa, dar in realitate sunt foarte, foarte speriati si foarte panicati.

Miting urias USL: 80.000 de oameni adusi pe Arena Nationala (Galerie foto)

Ei stiu in inimile lor ca politica lor de austeritate si de suferinte pentru cetateanul de rand a esuat. Europa lor nu este si Europa noastra. Noi vrem sa vedem o Europa a sperantei, care ofera locuri de munca si educatie si schimbarea pentru care luptati aici in Romania este parte din schimbarea de care Europa are nevoie", a declarat Stanisev la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din decembrie.

"Sunt atatia oameni in Romania si Europa care inteleg ca politica doar cu reduceri este gresita. Presedintele Romaniei apartine trecutului, aceasta politica apartine trecutului", a mai spus acesta.

"Acum cativa ani, 5 milioane de romani au votat pentru el. Dar, in aceasta vara, 7 milioane de votanti i-au cerut sa plece. Voi si multe alte milioane de romani v-ati exprimat aceasta dorinta", a punctat Stanisev, adaugand: "Sunt aici cu voi din partea Partidului Social European pentru ca vreau sa va spun ca intelegem ce face Victor Ponta. Cresterea economica poate sa vina cu coeziune sociala si grija pentru oameni. Il sprijin pe Victor Ponta pentru ca vrea sa redea Romania cetatenilor din Romania", a mai spus acesta.

Stanisev si-a inceput discursul, miercuri seara, in limba romana. "Dragi romani, dragi surori, va urez o campanie de succes. Victorie!", le-a spus acesta militantilor USL care i-au raspuns cu aplauze.

A.S.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....