Scandal in USL Hasotti: Ilie Sarbu e maestrul negocierilor oculte, sa se abtina de la declaratii

Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 16:00
2731 citiri
Scandal in USL Hasotti: Ilie Sarbu e maestrul negocierilor oculte, sa se abtina de la declaratii

Liderul deputatilor PNL, Puiu Hasotti, i-a luat apararea sefului sau de partid, Crin Antonescu, dupa ce acesta, in urma atacului la premierul Victor Ponta, primise o replica dura de la sefului senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care il comparase cu Traian Basescu pe seful liberal.

"Ii aduc aminte domnului Sarbu ca nu Antonescu si nici eu nu am negociat in secret cu Basescu in anul 2008 intrarea PSD la guvernare alaturi de PDL. Domnul Sarbu este maestrul negocierilor oculte si l-as sfatui sa se abtina de la declaratii, macar ca premierul este ginere-sau", a declarat Hasotti pentru Ziare.com.

Scandalul de vineri din USL a inceput dupa ce Crin Antonescu l-a atacat pe colegul sau de alianta, Victor Ponta, pentru declaratiile facute la adresa procurorilor, considerand, in cadrul unei conferinte de presa, ca este "inacceptabil" modul in care "seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie".

Antonescu, atac la Ponta si Basescu: E inacceptabil ce au facut in cazul procurorului Papici

"Este inacceptabil. Prim-ministrul, prin atributiile constitutionale nu poate da explicatii si indicatii procurorului general", a declarat Crin Antonescu.

Ilie Sarbu il compara pe Antonescu cu Basescu

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a avut o replica extrem de dura la adresa lui Crin Antonescu la scurt timp dupa ce liberalul l-a atacat pe Victor Ponta spunand ca pune Romania in situatii jenante.

Ilie Sarbu, despre Antonescu: Un alt Basescu

"E un alt Basescu (...) Am vazut o mica parte din ceea ce am putea vedea cand va fi presedinte statutar", a avertizat Sarbu.

"Eu nu mai stiu ce sa cred. Am vazut acum un alt Traian Basescu (...) Un suprapresedinte care a iesit sa dea lectii tuturor. Probabil s-a inteles cu Traian Basescu, ca discursul seamana foarte mult", a declarat senatorul PSD intr-o interventie telefonica la postul B1TV, imediat dupa ce Crin Antonescu l-a atacat pe Victor Ponta pe tema interventiei in justitie.

#Hasotti Sarbu negociat Basescu, #Hasotti Ilie Sarbu atacuri , #Crin Antonescu