Editorial: Cum i-a trimis Voiculescu pe Crin si Ponta pe Calea Grivitei

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 07:54
5908 citiri
Editorial: Cum i-a trimis Voiculescu pe Crin si Ponta pe Calea Grivitei

Mai bine mai tarziu decat niciodata, clasa muncitoare de la orase si sate a aflat ce tine USL in viata: teama ca s-ar putea scapa la putere. In plin ev aprins - ca sa priceapa si Dan Voiculescu despre ce-i vorba in democratie - latura mediatica a Uniunii, dom profesor, a limpezit lucrurile.

"Daca, prin absurd, USL s-ar destrama, partidele politice ar face coada la poarta Cotrocenilor, cu caciula in mana", a afirmat Voiculescu, din inaltimea curtii sale.

Sa scap eugenia din gura. Cum asa? Mergem pe firul rosu al logicii. Care partide ar zgaria usa lui Traian Basescu, dornice de orizont? Cele care nu se afla la putere. Sa fie PNG, PRM, PNTCD ? Nu, ca nu stie nimeni ce-s astea.

Prin eliminare, rezulta PSD si PNL. Numai ca exista o problema. Sa fie Dan Voiculescu intr-atat de imbecil incat sa nu realizeze ca vizualizand o asemenea probabilitate isi devoaleaza parerea despre camarazii din fratia snitelului? Exclus. Personajul este orice altceva decat un tip lipsit de minte, care nu are proprietatea termenilor.

Dar luam de buna afirmatia, ca si intentia, aceea ca publicul sa priceapa ca Victor Ponta si Crin Antonescu nu se deosebesc cu nimic de fetele din Calea Grivitei. Cu deosebirea ca ele muncesc sa-si intretina tenul si un copil rezultat, desigur, in urma unui viol, iar domnii in cauza intentioneaza sa hraneasca o intreaga natiune.

Stie Dan Voiculescu ce stie, povestea asta cu mersul la Cotroceni in genunchi ii este cunoscuta de pe vremurile cand devenea "solutia imorala". Dar ce intentioneaza sa obtina cu o asemenea declaratie numai el stie.

Noi am putea doar specula. De pilda, ca s-a prins ca pletosul si copilotul nu-l au la mate. Desi primul l-a inclus in categoria prietenilor si i-a luat apararea cand ne-am pus noi problema ca Bratienii vomita in morminte stiind ca urmasul lor a ajuns sa gaseasca scuze colaboratorilor politiei politice (dar ce sa spuna, ca-i ardea buza dupa sticla), recentele evenimente legate de desemnarea candidaturilor arata ca baietii i-ar cam da o pauza, dar nu stiu cum sa puna problema.

Asa ca Voiculescu face ce stie el mai bine: ameninta voalat, in public, cu prezentarea in pielea goala a celor ce-si propun sa conduca tara spre o societate multilateral dezvoltata.

Ca sa rezum, lucrurile stau asa: Antonescu si Ponta cred despre dom profesor ca e un nenorocit, iar dom profesor crede despre Ponta si Antonescu la fel, cu deosebirea ca sunt doi. Fiecare devenind martor pentru cracterul celuilalt, putem sa-i consideram surse credibile.

Ce-am inteles eu zilele astea? Ca trei nenorociri s-au unit ca sa se barfeasca intre ele, printre injuraturile transmise cu avant sefului statului, ca si cand acestuia i-ar pasa.

Insa daca totusi, USL scapa de la demantelare, nu va fi datorita a doi nevrotici casatoriti cu o dizeuza a Securitatii. Ci pentru ca PDL este in stare, pe langa niste legi ambitioase, si de multe porcarii - politizarea administratiei incat pana si promotorul fenomenului, A. Nastase, ar putea fi mandru, incredintarea de lucrari de investitii clientelei de partid, pastrarea incompetentilor in aparatul birocratic central, pe salarii grase, desavarsirea nepotismului, incapatanarea de-a o tine pe Roberta Anastase in a treia functie din stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Dan Voiculescu PNL PSD, #Voiculescu Antonescu Ponta USL , #Partidul Conservator