PC iese iar din rand: Are candidat propriu la Primaria Sectorului 3

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 14:15
3326 citiri
PC iese iar din rand: Are candidat propriu la Primaria Sectorului 3
Foto: Adevarul

Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, Dumitru Pelican, a anuntat miercuri ca va candida in 2012 la functia de primar al sectorului 3 in Bucuresti.

"Voi candida ca primar la sectorul 3 Bucuresti si nici nu am sa parasesc barca Partidului Conservator in care am venit in iunie 2010 de bunavoie, nesilit de nimeni", a spus Dumitru Pelican.

Acesta spune ca isi doreste o administratie care sa aiba in prim plan domeniul social.

"Voi propune o administratie mai eficienta din punct de vedere al cheltuirii banilor publici, (...) o administratie care sa aiba in prim plan domeniul social, dar si multe alte proiecte referitoare la pensionari", a afirmat Dumitru Pelican.

De asemenea, acesta a precizat ca i-a incetat ordinul de detasare la AJOFM Calarasi, ca urmare a unei hotarari irevocabile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, si va reveni, incepand de vineri, pe functia de director executiv al AJOFM Bucuresti.

Dumitru Pelican a fost detasat la Calarasi in luna mai 2011. Pelican a castigat la inceputul lunii octombrie la Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul prin care s-a cerut detasarea lui ca director la AJOFM Calarasi.

Seful de campanie al PSD Bucuresti, senatorul Miron Mitrea, a anuntat ca singurul sector in care PC va avea candidat la alegerile de anul viitor va fi sectorul 4, unde Cristian Popescu Piedone este cotat cu peste 70% sanse de castig. De asemenea, el a spus ca in sondajele USL care vor stabili candidatul uniunii figureaza Robert Negoita (PSD) si Mircea Diaconu (PNL).

Acesta din urma a declarat insa ca nu va candida, chiar daca figureaza in sondajele USL.

Motivul pentru care Daniel Băluţă s-a retras din fruntea filialei PSD Sector 4
Motivul pentru care Daniel Băluţă s-a retras din fruntea filialei PSD Sector 4
Șeful organizaţiei PSD Sector 4, Daniel Băluţă, a anunţat, joi, 25 iulie, că s-a retras din această funcție. Băluţă are planuri mari, el sperând să devină prim-vicepreşedinte sau...
PNL după afirmațiile Elenei Lasconi că e nevoie de ”curățenie” în partidul liberalilor: ”Stilul ăsta agresiv n-are ce căuta la un prezumtiv candidat la preşedinţie”
PNL după afirmațiile Elenei Lasconi că e nevoie de ”curățenie” în partidul liberalilor: ”Stilul ăsta agresiv n-are ce căuta la un prezumtiv candidat la preşedinţie”
Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat joi, 25 iulie, despre afirmaţiile Elenei Lasconi privind PNL şi intenţia unui dialog că ”doamna Lasconi nu a înţeles că nivelul de...
#Dumitru Pelican partidul conservator, #candidati PC USL, #candidati primaria sectorului 3 , #Partidul Conservator
  1. Motivul pentru care Daniel Băluţă s-a retras din fruntea filialei PSD Sector 4
  2. PNL după afirmațiile Elenei Lasconi că e nevoie de ”curățenie” în partidul liberalilor: ”Stilul ăsta agresiv n-are ce căuta la un prezumtiv candidat la preşedinţie”
  3. Klaus Iohannis este o mare dezamăgire pentru români, atacă Elena Lasconi. "S-a îndepărtat foarte tare de oameni, zici că e în altă bulă"
  4. Amenințarea șefului AEP, înainte de alegerile parlamentare și prezidențiale: „Cine face asta, riscă sancțiuni!"
  5. Un liderul PNL a sesizat procurorul general, reclamând „escrocheria” organizată de AUR și George Simion
  6. Guvernul ia măsuri după haosul de la alegerile locale. Unde vor fi „staționați” membrii birourilor electorale după votare
  7. Un ministru liberal cere USR să îl susțină pe Ciucă la prezidențiale. ”Sunt surprinsă de pretențiile unui partid de nici 30 de primari”
  8. Hotărârea majoră în cazul alegerilor parlamentare și prezidențiale. Guvernul Ciolacu a luat decizia de ultimă oră
  9. Promisiunea făcută de Marcel Ciolacu după protestele la care a fost acuzat de "teroare fiscală"
  10. Primul discurs al Dianei Șoșoacă, după ce s-a făcut de râs în presa internațională. Reacție-surpriză după circul din Parlamentul European